Ενεργητικά μηχανήματα για Τοπικά, Κυτταρίτιδα, Σύσφιγξη.


Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά  να έχεις ένα ωραίο  και καλλίγραμμο σώμα, συμπλήρωσε πιο κάτω τα στοιχεία σου και θα  μάθεις πόσο ΓΡΗΓΟΡΑ και σε ποια ΤΙΜΗ μπορείς να χάσεις το επιπλέον σου βάρος. 

Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα 

Αυτή η Ιταλική τεχνολογία MIACT (Marchesi infrared adipocities catabolism technology) αποτελεί επανάσταση στο αδυνάτισμα γιατί μεταφέρετε στα επίπεδα του υποθάλαμου, δηλαδή μειώνει το λίπος του σώματος.

Ειδική τεχνολογία για να μπορούν άτομα  που δεν έχουν χρόνο και διάθεση για πολλές ώρες άσκηση και ειδικές δίαιτες.


​​​μαθε  
χρονο & τιμη 

​​Ιταλική τεχνολογία  

επανάσταση στο αδυνάτισμα με ΜΟΝΟ 20 λεπτά.


Η τεχνολογία βασίζετε σε 4 αρχές για ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ του ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ:

  1. Ο καιρός και η θερμότητα του σώματος επηρεάζουν τον μεταβολισμό. Η αυξημένη θερμότητα αυξάνει τον αερόβιο μεταβολισμό, μόλις ενεργοποιηθεί το ανθρώπινο σώμα αρχίζει να μεταβολίζει της περιοχές συσσώρευσης λίπους.
  2. Το υπέρυθρο φώς διεγείρει τη μελατονίνη, την ορμόνη της νύκτας. Σε συνδιασμό με αερόβια άσκηση 20 λεπτά δίνει ισοδύναμο αποτέλεσμα 5 ωρών άσκησης.
  3. Το infrared μπορεί να διεισδύσει στα λιπώδη κύτταρα και να αυξήσει την θερμοκρασία
  4. Οι αγύμναστοι άνθρωποι έχουν πολύ κακό αερόβιο μεταβολισμό, όμως αυτός μπορεί να αυξηθεί με σταθερή και χαμηλής έντασης άσκηση. Ο συνδυασμός της άσκησης με τη θερμότητα infrared μπορεί να μειώσει εντυπωσιακά τον χρόνο που χρειάζεται  για να αυξηθεί ο μεταβολισμός.​

ΜΟΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 20 ΛΕΠΤΑ

ή