Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  απώλειας σωματικού βάρους  που έχει αποδειχθεί μέσα  από πολλά χρόνια  εφαρμογής τους εξαιρετικά αποτελεσματικό.

Το κάθε άτομο είναι διαφορετικό γι΄αυτό η χρονική διάρκεια και η τιμή των προγραμμάτων είναι ανάλογη των αναγκών του. Σε  ολοκληρωμένα ¨πακέτα" για όλα σας τα κιλά   ή  με τον μήνα. 

​Στα ¨πακέτα¨  το κόστος θα είναι προσαρμοσμένο στις οικονομικές δυνατότητες του κάθε ατόμου. Χαμηλότερες τιμές για άτομα που επιλέγουν πρόγραμμα με πιό αργό αποτέλεσμα και ψηλότερες για άτομα που θέλουν τα ταχύρυθμα αποτελέσματα.

Θα καθοριστεί με αρχική λήψη ατομικών στοιχείων και μετρήσεων με το ειδικό πρόγραμμα "Aphrodite" στο computer.  Αφού τύχουν επεξεργασίας θα δοθεί η ονομαζόμενη ¨ΠΡΟΤΑΣΗ¨ σε μορφή εντύπου, για να αποφασίσει ο πελάτης.


Με τη   ΠΡΟΤΑΣΗ   το άτομο θα γνωρίζει απο την αρχή

Σε τέσσερις ταχύτητες αποτελέσματος - αργό, κανονικό, ταχύρυθμο, express. Επιλέγεις ανάλογα με τους λόγους ή τις οικονομικές σου δυνατότητες.

5 ​σε 1 

​​​μαθε  
χρονο & τιμη 

*  τις ανάγκες του σώματός του,

*  το συνολικό χρόνο που θα χρειαστεί για να πετύχει το στόχο του,

*  το συνολικό κόστος που θα χρειαστεί,

*  θα έχει καταλάβει την μεθοδολογία που θα ακολουθήσει,  

*  και τον τρόπο που θα  ελέγχεται και θα στηρίζεται ατομικά.

ΧΡΟΝΟΣ & ΤΙΜΕΣ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΗ

Το κόστος είναι για 5  πλεονεκτήματα

  • αδυνάτισμα
  • σύσφιγξη
  • αναλογίες
  • κυτταρίτιδα
  • μεταβολισμός

​σε 1

πρόγραμμα 20 λεπτών

αδυνατισμα

Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να χάσεις το περιττό σου βάρος και να έχεις ένα ωραίο  και καλλίγραμμο σώμα, συμπλήρωσε πιο κάτω τα στοιχεία σου και θα  μάθεις πόσο ΓΡΗΓΟΡΑ και σε ποια ΤΙΜΗ μπορείς να χάσεις το επιπλέον σου βάρος.