τεχνολογια

EASYSLIM franchise

Αγαπητέ/ή,


  Παγκοσμίως τα ποσοστά παχυσαρκίας με βάση τις τελευταίες έρευνες είναι σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα. Η ανάγκη για εξειδικευμένες υπηρεσίες στο αδυνάτισμα σε όλο τον κόσμο έχει αυξηθεί θεαματικά. Είναι  προφανές ότι μεγάλος αριθμός γυναικών και αντρών λαμβάνει την υγεία και το σώμα τους πιο σοβαρά και για τον σκοπό αυτό διαθέτουν τεράστια ποσά.
 

Ο τομέας που δραστηριοποιείται το EASYSLIM  δείχνει ακριβώς  τη μεγάλη αγορά και προοπτική  στον επενδυτή που θα χτίσει μια μακροχρόνια επιχείρηση. Το 2018 έχουν δαπανηθεί δύο τρισεκατομμύρια δολάρια στο τομέα του αδυνατίσματος παγκοσμίως.

Υπάρχει μεγάλη αγορά, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, για αυτό πιστεύουμε με ανάλογη προώθηση θα υπάρξει αρκετή ζήτηση της συγκεκριμένης μεθόδου. Κέρδισε και εσύ ένα μέρος από αυτή τη μεγάλη και αυξανόμενη αγορά και αύξησε και εσύ γρήγορα και άμεσα το εισόδημα της επιχείρησης σου.

Το EASYSLIM καταλαβαίνει πολύ καλά τις ανάγκες του franchisee και του παρέχει ακριβώς αυτό που χρειάζεται για μια επιτυχημένη και κερδοφόρα επιχείρηση.

Η επένδυση του franchisee σε ένα κατάστημα EASYSLIM έχει  τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 1. Η δύναμη και η σιγουριά μιας ομπρέλας με εμπειρία 29 χρόνων. Ο franchisee επωφελείται από το όνομα EASYSLIM, τη συνδεδεμένη εικόνα και το brand name που η  εταιρεία έχει δημιουργήσει στην αγορά.
 2. Οι δυνατότητες πώλησης των προγραμμάτων (αργό, κανονικό, ταχύρυθμο, express) σε ολοκληρωμένα ¨πακέτα¨ ( €300 έως €5.000) με τη ΠΡΟΤΑΣΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ στο  εξειδικευμένο software μας θα είναι πιο εύκολες και πιο απλές από εκείνες που θα έχει ενεργώντας  ατομικά (με επισκέψεις ή με το μήνα).
 3. Ο  συνδυασμός συνολικού χρόνου και τιμής για τον πελάτη κάνουν την απόφαση του ευκολότερη και παράλληλα και την πώληση του ¨πακέτου¨.
 4. Η Δυνατότητα να δει σε φωτογραφία από την αρχή το ιδανικό του σώμα μεγιστοποιεί τη πώληση των προγραμμάτων.   
 5. Οι δυνατότητες είσπραξης των πιο πάνω ποσών (συνήθως προπληρωμή όλου του προγράμματος από την αρχή) καθιστούν τη διαδικασία ευκολότερη και γρηγορότερη  από εκείνες στις οποίες θα εμπλακεί ενεργώντας χωριστά, ατομικά.
 6. Με το αποκλειστικό software και application του easyslim ο τρόπος λειτουργίας και ατομικής διαχείρισης ολόκληρου του προγράμματος γίνεται χωρίς να εγκαταλείψει  την προσπάθεια του. Απλοποιεί την  εφαρμογή και εγγυάται μια μεθοδολογία που έχει ήδη αποδειχθεί αξιόπιστη και επιτυχημένη.
 7. Έμπειρη επιστημονική ομάδα για συνεχή κινησιολογική , ψυχολογική, Διατροφική καθοδήγηση των πελατών μέσω του software και application του easyslim
 8. Ταυτόχρονη ατομική διαχείριση εκατοντάδων πελατών από όλους τους ειδικούς.   
 9. Συνεχής επίλυση εμποδίων των πιο πάνω ειδικοτήτων  με στόχο τη βελτίωση των αποτελεσμάτων για επίτευξη του τελικού στόχου.
 10. Υπηρεσίες σε προγράμματα που καλύπτουν πλήρως όλες τις ανάγκες του σώματος: αδυνάτισμα, σύσφιγξη, κυτταρίτιδα σ’ όλο το σώμα ή σε οποιαδήποτε τοπικό σημείο, στην κατηγορία παιδιού, εφήβου, γυναίκας, άντρα.
 11. Δίνεται εγγύηση αποτελέσματος και ποιότητας στους πελάτες για όλες τις υπηρεσίες μας.
 12. Εκπαίδευση προσωπικού και οργάνωση από ειδικευμένο προσωπικό.
 13. Δεν απαιτείται από τον franchisee να διαθέτει κάποια ειδική εμπειρία στο αδυνάτισμα, καθώς το EASYSLIM παρέχει καθοδήγηση σε θέματα οργάνωσης, marketing, διαφήμισης και εκπαίδευσης.


Από τον franchisee το μόνο που απαιτείται είναι η αρχική επένδυση που θα χτίσει μια μακροχρόνια κερδοφόρα επιχείρηση με μικρότερο ρίσκο και με υψηλό κέρδος.

 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ

 Το EASYSLIM franchise διατίθεται σε τρείς μορφές αναλόγως  δυναμικότητας, χωρητικότητας και επένδυσης. Η χρηματοοικονομική πληροφόρηση που χρειάζεται για την αρχική επένδυση είναι η παρακάτω:


αξιοπιστια

ποιοτητα

Το  Easyslim έγινε συνώνυμο με την ποιότητα των υπηρεσιών του, βάζοντας ψηλά τα πρότυπα του. Τιμές προσαρμοσμένες στις οικονομικές σας δυνατότητες.  Σε ολοκληρωμένα ¨πακέτα" για όλα σας τα κιλά  ή  με την εβδομάδα  ή  με τον μήνα.

 

ΟΛΕΣ οι μεθόδοι και  σύγχρονα μηχανήματα σε ένα χώρο. Έχουμε  ότι πιο  σύγχρονο  υπάρχει σε τεχνολογία στον τομέα μας.  Επίσης  το Easyslim  SYSTEM το αποκλειστικό πρόγραμμα στη διαχείρηση του βάρους. 

Ξεκινήσαμε τα  προγράμματα αδυνατίσματος απο  το 1991. Είμαστε περήφανοι που οδηγούμε τα πρότυπα ομορφιάς και ωραίου σώματος προς τα μπροστά,  με έμφαση στην αποτελεσματικότητα την ποιότητα και την ασφάλεια.


Ευελπιστούμε στη δυνατότητα παρουσίασης  της ολοκληρωμένης  χρηματοοικονομικής πρότασης μας για πλήρη κατανόηση. Είμαστε στην  διάθεση σας.

 
Ευχαριστώ,
Γιάννος Πάρπας
Γενικός Διευθυντής  


Τηλεφώνησε για προσωπικό ραντεβού στο 77 77 77 87  ή   0035722517157.

προτωπορια

ΜΗΧΑΝΗΜΑ  ΑΥΞΗΣΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ  20 ΛΕΠΤΩΝ  ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕ 5  ΩΡΕΣ   ΑΕΡΟΒΙΑΣ  ΑΣΚΗΣΗΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ - ΠΡΟΤΑΣΗ

Για πολλούς είναι παλιομοδίτικο το ¨στόμα με στόμα¨. Για μας είναι το ποιό σημαντικό. Το Easyslim  α........ ναι ακούσαμε, είναι πολύ καλό, έχει καλά αποτελέσματα!  Αυτό ακούγετε για μας, επειδή κοντά μας στα 29 χρόνια, είδαν το  αποτέλεσμα που ήθελαν χιλιάδες άτομα.