Αντρέου Αντωνία 

Η  Αντωνία σπούδασε Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητισμού- Sports Management στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αθλητική επιστήμη.

Έχει εργαστεί ως υπεύθυνη ακαδημίας καλαθόσφαιρας όπως επίσης και προπονήτρια.


Τα τελευταία 5 χρόνια εργάστηκε σε διαφορά κέντρα ευεξίας και άσκησης ως Personal Trainer σε ειδικά προγράμματα για αδυνάτισμα, σύσφιξη και βελτιώσεις του μεταβολισμού. 


Εντάχθηκε στο δυναμικό του Easy slim από το 2018, ως Διευθύντρια του Κέντρου Λάρνακας.

Δηλώνει χαρούμενη για την εργασία της που επιτελεί καθώς συμβάλει καθημερινά να επιτυγχάνουν τα μέλη και οι πελάτες του Easy slim Λάρνακα τον στόχο τους για ένα υγιές και καλλίγραμμο σώμα.         

Πάρπας Μιχάλης

Ο Μιχάλης, 29 χρονών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Από μικρός στον αθλητισμό αφού λάμβανε μέρος αγωνιστικά σε πολλά αθλήματα δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει άλλο δρόμο από αυτό της φυσικής αγωγής.

Σπούδασε στο Λονδίνο, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τα Βsc Sport and Exercise Science και Msc Sport and Exercise Psychology στο Middlesex University. Κατά την διάρκεια των σπουδών του παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια σε σχέση με γυμναστική αλλά και βελτίωσης διατροφικών συνηθειών.

Παράλληλα με τις σπουδές του εργαζόταν σε διάφορα γυμναστήρια και κέντρα ευεξίας όπου τον κέρδισε ο χώρος του αδυνατίσματος, αφού όπως λέει ‘βοηθώντας κάποιον να αδυνατίσει αλλάζεις την ζωή του, τι ποιο ωραίο να βοηθάς κάποιον να αλλάξει την ζωή του προς το καλύτερο!’.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του το 2014 εντάχθηκε στην ομάδα του EASYSLIM όπου πλέον κατέχει την θέση του υπεύθυνου κέντρου Λευκωσίας αλλά και της παρακολούθησης των πελατών μας Παγκύπρια. 

Ευχαριστώ
Γιάννος Πάρπας
Επικεφαλής επιστημονικής Ομάδας 

Θα είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία η βοήθεια θα χρειάζεστε στο πρόγραμμα σας.  

Σοφοκλέους Γρηγόρης 

Ο Γρηγόρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό. Το ενδιαφέρον του για τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες και ιδιαίτερα  για την επιστήμη της Ψυχολογίας τον οδήγησε να σπουδάσει στο Institute of Counseling & Psychological Studies στην Αθήνα και αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής.

Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στην Αθήνα και στην Κύπρο με κύριο αντικείμενο την Συστημική Συμβουλευτική και το Ανθρώπινο Δυναμικό.  Εργάστηκε επί σειρά ετών σε υπεύθυνες θέσεις  εταιρειών, σε  κέντρα και οργανισμούς στους τομείς της Συμβουλευτικής , Οργάνωσης και Υποστήριξης Ανθρώπινου Δυναμικού στον ιδιωτικό τομέα.

Είναι εκπαιδευτής ομάδων και ομιλητής σεμιναρίων Οικογενειακής Συμβουλευτικής, Γονέων και Ζευγαριών και Προσωπικής Ανάπτυξης. Έχει εργαστεί με αθλητές αλλά και υπέρβαρα άτομα για ενίσχυση της αυτοπεποίθησης , έλεγχο του στρες, για καθορισμό στόχων αλλά και ανάπτυξη και διατήρηση της αυτοσυγκέντρωσης και της αρχικής θέλησης για αλλαγή και πρόοδο.

Εντάχθηκε στο δυναμικό του Easy slim από το 2018, ως Διευθυντής του Κέντρου Λεμεσού. Δηλώνει ενθουσιασμένος για το έργο που ανέλαβε καθώς συμβάλει καθημερινά στην αλλαγή «ζωής» και νοοτροπίας που επιτυγχάνουν τα μέλη και οι πελάτες του Easy slim. 

​​Γιάννος Πάρπας


Ο Γιάννος Πάρπας γεννήθηκε το 1966 στην Λάπηθο. Μετά την τουρκική εισβολή μεγάλωσε στον Αγρό της επαρχίας Λεμεσού. Αποφοίτησε από την μέση εκπαίδευση στον κλάδο των θετικών επιστημών. Ήταν αθλητής διαφόρων αθλημάτων και ιδιαίτερα του κλασικού αθλητισμού με πληθώρα συμμέτοχες και νίκες με μέγιστη τη 1η θέση στους  παγκύπριους αγώνες.

Μετά την στρατιωτική του θητεία, το ενδιαφέρον του για τις Φυσικές Επιστήμες και ιδιαίτερα  για την επιστήμη της Φυσικής αγωγής και Αθλητισμού τον οδήγησε να σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και να αποφοιτήσει από την Σχολή επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού.

Ακολούθησε τον ιδιωτικό τομέα απορρίπτοντας την δημόσια θέση για καθηγητής που του παραχωρήθηκε για να συνέχιση το δημιουργικό του έργο και να αφιερωθεί στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την καταπολέμηση της παχυσαρκίας του μέσου πληθυσμού στην Κύπρο.

Είναι δημιουργός πρότυπων επιστημονικών κέντρων άθλησης, αδυνατίσματος και ευεξίας από το 1991.

Το 1995 ίδρυσε το πρώτο εργομετρικό κέντρο στην Κύπρο, επανδρωμένο από καθηγητή του πανεπιστημίου Αθηνών και εργοφυσιολόγους.
Επίσης το 1996 ήταν ο επικεφαλής ομάδας ειδικών που εκπόνησαν την πρώτη έρευνα και μελέτη για την δημιουργία κέντρου επαναδραστηριοποίησης καρδιοπαθών.   

Εργάστηκε επί σειρά ετών με χιλιάδες παιδιά και ενήλικες με στόχο να γυμναστούν και να χάσουν το επιπλέον τους βάρος. Σκοπός του να τους βοηθήσει να βελτιώσουν και να αποκτήσουν ξανά την φυσική τους κατάσταση και υγεία.

Είναι εκπαιδευτής ατόμων, ομιλητής σεμιναρίων, ερευνητής και με συγγραφές και παρουσιάσεις στα μέσα ενημέρωσης για την άθληση και ειδικότερα στον εξειδικευμένο τομέα της διαχείρισης για απώλεια βάρους  παιδιών και ενηλίκων.

Μέσα από την πληθώρα γνώσεων και εμπειρίας 30 χρόνων διενεργεί για χρόνια προσωπικό ερευνητικό έργο. Μέσα από τις έρευνες του δημιούργησε και εφεύρε νέες και καινοτόμες μεθόδους εφαρμογής και διαχείρισης ατόμων με πολλά επιπλέον κιλά.

Εντόπισε και επίλυσε το μεγάλο πρόβλημα για αυτά τα άτομα, ότι ο τρόπος για να χάσουν βάρος (άσκηση, διατροφή, μηχανήματα, φάρμακα κλπ) δεν ήταν αρκετό. Εγκατέλειπαν την προσπάθεια με την πρώτη δυσκολία και δεν ολοκλήρωναν τον στόχο τους. Έτσι δημιούργησε καινοτόμες μεθόδους αδυνατίσματος και εξειδικευμένο λογισμικό για ατομική παρακολούθηση τους και ειδική εφαρμογή στο κινητό για να στηρίζονται και να ολοκληρώνουν την προσπάθεια. Εφαρμόστηκαν και εφαρμόζονται  τα τελευταία 10 χρόνια σε χιλιάδες άτομα με τεράστια επιτυχία.

Σήμερα είναι ο δημιουργός και ο Γενικός Διευθυντής των κέντρων αδυνατίσματος Easyslim Κύπρο και Ελλάδα. Είναι επίσης ο επικεφαλής της ομάδας επιστημόνων για την διαχείριση της απώλειας βάρους των πελατών.

Πιστεύει ότι η απόφαση για χάσιμο βάρους είναι ¨κίνηση ζωής¨. Βλέποντας το αποτέλεσμα στα παιδιά και τους ενήλικες και την έκφραση ζωής και λάμψης στο πρόσωπο τους στο τέλος του στόχου τους, νοιώθει την υπέρτατη ικανοποίηση για το έργο που επιτελεί.
Πίστευε πάντα στο ρητό ¨νους υγιής εν σώματι υγιής¨ και ότι το αδυνάτισμα είναι πρόληψης και έκφραση της ψυχοσωματικής υγείας.      
         

Ακαδημαική και επαγγελματική εμπειρία 

Αριστοτέλης Κίσσας ​

Μπακογιάννης Γεώργιος   

Μιχάλης Πάρπας

Κοτιάδης Μίκης 

Ο Μικης , 34 χρονών, μεγάλωσε στη Λευκωσία και σπουδασε στη θεσσαλονικη στο τμημα Διατροφης και Διαιτολογιας του ΑΤΕΙ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών παρακολούθησε σεμινάρια αθλητισμού και βελτίωσης επίδοσης και απόδοσης αθλητων και η συσχετιση τους με την διατροφη. Εκανε την πτυχιακη του στον νομο της Ξανθης σε εφηβους με διαφορετικη θρησκεια (χριστιανων-μουσουρμανων) με σκοπο να εντοπισει τις διατροφικες διαφορες μεταξυ τους, και πως καλυπτονται η ημερησιες  αναγακες τους.

Δουλεψε  σε κεντρα ευεξιας και σε βιολογικα καταστηματα σε ρολο επιλησεις διατροφικων απορροιων με σκοπο την βελτιωσης των διατροφικων συνηθιων ετσι ώστε αυτο να γινει ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

Εντάχθηκε στο δυναμικό του Easy slim από το 2020, ως Διευθύντης του Κέντρου της Εγκωμης στη Λευκωσια. Δηλώνει χαρούμενος που είναι εδώ και θελει να βοηθήσει τον κάθε ένα ξεχωριστα στο μέγιστο βαθμο για να πετύχει τους στόχους του, ετσι ώστε να έχει ένα υγιές σωμα και ομορφο σωμα.
        

Ακαθιώτη Ίνγκριτ

Η Ίνγκριτ γεννήθηκε στη Λεμεσό. Από νεαρή ηλικία ακολούθησε τον δρόμο του αθλητισμού αφού ασχολήθηκε με την κολύμβηση και αργότερα με την καλαθόσφαιρα που συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Αποφοίτησε από το Λανίτειο Αθλητικό Λύκειο και σπούδασε στο πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Bsc of Sports and Exercise Science. Κατά την διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια σε σχέση με γυμναστική και την προπονητική, την ναυαγοσωστική και τις πρώτες βοήθειες. Είναι βοηθός προπονήτρια και μέλος της διοργανωτικής επιτροπής των 3Χ3 Τουρνουά Καλαθόσφαιρας στη Κύπρο. Με το τέλος των σπουδών της  εργάστηκε σε γυμναστήρια όμως ανακάλυψε ότι μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχε για εκείνη το να ασχοληθεί με την αποκατάσταση των αθλητών αλλά και του γενικού πληθυσμού από τραυματισμούς, την καθοδήγηση και συμβουλευτική ως προσωπικός γυμναστής στην απώλεια κιλών και στην παρότρυνση να αποκτήσουν ένα υγιή τρόπο ζωής με βασικό συστατικό την ‘δια βίου άσκηση’΄. 

Ρεβέκκα Πάρπα 

Η Ρεβέκκα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λευκωσία. Από μικρή ηλικία το ενδιαφέρον και η αγάπη της ήταν ο αθλητισμός και η ομορφιά, για το λόγο αυτό στη παιδική και εφηβική της ηλικία συμμετείχε σε πολλές εκδηλώσεις ομορφίας και αθλητισμού. 
Το ενδιαφέρον της για την ομορφιά και ιδιαίτερα  για την επιστήμη της Αισθητικής και της κοσμητολογίας την οδήγησε να σπουδάσει και να αποφοιτήση απο το Suzini Collage στην Λευκωσία. Παράλληλα και καθόλη την σταδιοδρομία της παρακολούθησε πληθώρα σεμινάρια στην αισθητική και κοσμητολογία στην Κύπρο, Αθήνα, Λονδίνο και Παρίσι.
Προσπάθεισε και κατάφερε απο νεαρή ηλικία να δημιουργίσει το δικό της κέντρο ομορφιάς και εδώ και 20 χρόνια αριθμεί χιλιάδες πελάτες.
Κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια με τις γνώσεις και την εμπειρία της να δημιουργήσει πρωτοπόρες και εξειδικευμένες τεχνικές, ικανές να επιλύουν και να αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες και δύσκολες αισθητικές βλάβες που αφορούν την συμβατική αποκατάσταση της φυσικής ομορφιάς του προσώπου και σώματος.
Είναι  εκπαιδεύτρια σε άτομα και ομάδες και ομιλήτρια σε εκδηλώσεις για συγκεκριμένους τομείς της αισθητικής.
Το έργο της συνεχίζεται με συγγραφές και παρουσιάσεις στα μέσα ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν την πρόληψη και την αποκατάσταση ενδοκρινολογικών προβλημάτων με την χρήση των ενδεδειγμένων για κάθε περίπτωση θεραπευτικών μέσων στον εξειδικευμένο τομέα της επιστήμης της ομορφιάς.
Έιναι μέλος της επιστημονικής ομάδας του Easyslim που διαχειρίζεται και παρακολουθεί χιλιάδες πελάτες του παγκύπρια.
Πιστεύει ότι η πρόληψη και φροντίδα του προσώπου και σώματος είναι σημαντικά για την ψυχοσωματική υγεία, ειδικά για τις γυναίκες. Για αυτό θεωρεί την εργασία της ώς έργο ζωής.    

​​Ακαθιώτη Ίνγκριτ 

Ρεβέκκα Πάρπα   

Επιστημονική ομάδα Easyslim

Πάρπας Αλέξανδρος 

Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στην Λευκωσία. Σπούδασε στο Λονδίνο και είναι απόφοιτος του τμήματος Sport and Exercise Sciences. Κατά τη διάρκεια των σπουδών παρακολούθησε σεμινάρια διατροφής και ψυχολογίας για αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων ατόμων με περιττά κιλά του γενικού πληθυσμού και αθλητών διαφόρων αθλημάτων με σκοπό την κατανόηση και τον εμπλουτισμών των γνώσεων του στον τομέα της διαχείρισης υπέρβαρων και παχύσαρκων ατόμων. Επίσης απέκτησε εμπειρία σε κέντρα ευεξίας και αδυνατίσματος στην Αγγλία και Κύπρο.  

Είναι πρόθυμος να βοηθήσει στο μέγιστο το κάθε άτομο με σκοπό να πετύχει τους στόχους του ώστε να έχει ένα υγιές και χωρίς περιττά κιλά σώμα.   

Μιχοπούλου Ανδριανή  

Η Ανδριανή γεννήθηκε στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία έτρεφε μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό γεγονός που την έκανε να ασχοληθεί τόσο με ατομικά όσο και με ομαδικά αθλήματα. Επακόλουθο αυτής της αγάπης είναι και η αγάπη της για την σωστή διατροφή , την υγεία καθώς και την πρόληψη προβλημάτων υγείας  μέσω της διατροφής και της άσκησης. Το 2012 μετέβηκε στην Κύπρο για σπουδές όπου αποφοίτησε από το τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφής από το πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Παράλληλα εργάστηκε σε κέντρα ευεξίας σε Ελλάδα και Κύπρο με κύριο ρόλο την προώθηση της καλής υγείας μέσω της αλλαγής των διατροφικών συνηθειών. Κατά την διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια και διαλέξεις κυρίως για παχύσαρκα άτομα, άτομα με προβλήματα μεταβολισμού και προβλήματα απώλειας βάρους στις γυναίκες.<< Στόχος μας, να γίνει μέρος της καθημερινότητας μας ο σωστός τρόπος σίτισης και η σωματική άσκηση .>>  

Κίσσας Αριστοτέλης

Ο Αριστοτέλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990 και τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Πάφο. Είναι απόφοιτος του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) Αθηνών με ειδικότητα εκγύμνασης και διαχείρισης αθλητών σε ομαδικά αθλήματα(ποδόσφαιρο). Κατά τη διάρκεια των σπουδών παρακολούθησε σεμινάρια αθλητισμού,διατροφής και βελτίωσης επίδοσης και απόδοσης ασκούμενων.Παράλληλα σπουδάζει εξ’αποστάσεως Sports Management and and Administration στο παν/μιο Πελοποννήσου.
Από το 2008 εργάζεται ως personal trainer με ειδίκευση στην απώλεια κιλών και στην μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης.Έχει εργαστεί ως προπονητής, γυμναστής αποκατάστασης και σύμβουλος διατροφής σε ομάδες και σε αθλητικά κέντρα.Στην Κύπρο διετέλεσε manager/supervisor σε κέντρα ευεξίας με έμφαση στην λειτουργική άσκηση και την βελτίωση των σωματομετρικών στοιχείων των πελατών.
Στο easyslim εργάζεται από τον Μάιο του 2018.

Γεια σας,

Η επιστημονική ομάδα του Easyslim είναι εξειδικευμένοι και έμπειροι επιστήμονες, στη διαχείριση ατόμων που έχουν στόχο την ευεξία και την απώλεια βάρους. Όλοι κάτοχοι του διπλώματος EASYSLIM ¨weight loss & wellness specialist¨ CERTIFICATE.

Απαρτίζεται από ειδικότητες γυμναστή, διατροφολόγου, αθλητικού ψυχολόγου, αισθητικού και άλλων τομέων της υγείας. 

Μέσω ειδικού Software και Application θα σου παρέχουν καθοδήγηση και βοήθεια:

Αλέξανδρος Πάρπας  

  • ψυχολογική ενθάρρυνση, στήριξη

  • ​διατροφικές συμβουλές και διευκρινίσεις

  • ​στις ιδιότητες της φυσικής κατάστασης

  • στα θέματα δέρματος και κυτταρίτιδας.   

Γρηγόρης Σοφοκλέους 

​​Κοτιάδης Μίκης   

Αντωνία Ανδρέου  

Μιχοπούλου Ανδριανή