5 ​σε 1 

μεθοδοσ με μΟνο Ασκηση και ΔιατροφΗ

Μάθε πόσο ΓΡΗΓΟΡΑ και με ποια ΤΙΜΗ μπορείς να χάσεις ΟΛΑ τα επιπλέον σου κιλά.


Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα σε Μεθόδους


Η μέθοδος περιλαμβάνει  ατομικό διατροφικό πρόγραμμα, που απλά βελτιώνει την ποιότητα και τις κακές διατροφικές συνήθειες σε συνδυασμό με διατροφικές φόρμουλες.Με 2 φορές την εβδομάδα για έλεγχο του προγράμματος.

ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΕΣ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ 
Βάλε τα στοιχεία σου στο ΜΑΘΕ ΧΡΟΝΟ & ΤΙΜΗ και θα σε ενημερώσουμε για σένα ΑΤΟΜΙΚΑ  τον συνολικό χρόνο και την συνολική τιμή που θα χρειαστείς. 


Η μέθοδος περιλαμβάνει χαμηλής έντασης άσκηση με αερόβια μηχανήματα σε συνδυασμό με εύκολες τοπικές ασκήσεις, αργό πρόγραμμα. Μέσω αύξησης του μεταβολισμού χωρίς ειδικό αλλά γενικό διατροφικό πρόγραμμα. ΜΟΝΟ 2 φορές την εβδομάδα ΜΟΝΟ με 20 λεπτά   (τοπικά  ή για όλο το σώμα)

ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΕΣ
ΑΡΓΟ 
Βάλε τα στοιχεία σου στο ΜΑΘΕ ΧΡΟΝΟ & ΤΙΜΗ και θα σε ενημερώσουμε για σένα ΑΤΟΜΙΚΑ  τον συνολικό χρόνο και την συνολική τιμή που θα χρειαστείς. 

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

EXPRESS SLIM

μεθοδοσ με ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Με θερμογένεση, κρυογένεση ή ηλεκτοδιέγερση. Συνδυάζεται με ένα γενικό διατροφικό πρόγραμμα, που απλά βελτιώνει την ποιότητα και τις κακές διατροφικές συνήθειες

ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΕΣ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ 
Βάλε τα στοιχεία σου στο ΜΑΘΕ ΧΡΟΝΟ & ΤΙΜΗ και θα σε ενημερώσουμε για σένα ΑΤΟΜΙΚΑ  τον συνολικό χρόνο και την συνολική τιμή που θα χρειαστείς. 
​​

Μέθοδοι Αδυνατίσματος στο Easyslim

μεθοδοσ με ΜΟΝΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

5  πλεονεκτήματα

  • αδυνάτισμα
  • σύσφιγξη
  • αναλογίες
  • κυτταρίτιδα
  • μεταβολισμός

​σε 1

πρόγραμμα 20 λεπτών

Το κάθε άτομο είναι διαφορετικό γι΄αυτό η χρονική διάρκεια και η τιμή των προγραμμάτων είναι ανάλογη των αναγκών του. Σε  ολοκληρωμένα ¨πακέτα" για όλα σας τα κιλά  με προπληρωμή με έκπτωση 20% ή  με τον μήνα. ​Στα ¨πακέτα¨  το κόστος θα είναι προσαρμοσμένο στις οικονομικές δυνατότητες του κάθε ατόμου. Χαμηλότερες τιμές για άτομα που επιλέγουν πρόγραμμα με πιό αργό αποτέλεσμα και ψηλότερες για άτομα που θέλουν τα ταχύρυθμα αποτελέσματα.

slimeasy

​​μεθοδοσ με ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Η μέθοδος περιλαμβάνει χαμηλής έντασης άσκηση με αερόβια μηχανήματα σε συνδυασμό με infrared lamps (με έρευνες πανεπιστημίων που μπορείτε να τις δείτε στην ιστοσελίδα μας).Ισοδύναμο με 5 ώρες απλής άσκησης. Μέσω αύξησης του μεταβολισμού χωρίς ειδικό αλλά γενικό διατροφικό πρόγραμμα. ΜΟΝΟ 1 ή 2 φορές την εβδομάδα ΜΟΝΟ με 20 ή 40 λεπτά   (τοπικά  ή για όλο το σώμα)


ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΕΣ

ΑΡΓΟ - ΚΑΝΟΝΙΚΟ - ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ - EXPRESS

Βάλε τα στοιχεία σου στο ΜΑΘΕ ΧΡΟΝΟ & ΤΙΜΗ και θα σε ενημερώσουμε για σένα ΑΤΟΜΙΚΑ  τον συνολικό χρόνο και την συνολική τιμή που θα χρειαστείς. 

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

slimfast

ΜΟΝΟ

3  Φορές - 40 Λεπτά

την εβδομάδα

ή

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ

77 77 77 87

Τα ¨πακέτα"  αδυνατίσματος του Easyslim  προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα απώλειας σωματικού βάρους με  μεθόδου που έχει αποδειχθεί μέσα από πολλά χρόνια εξαιρετικά αποτελεσματικές. Aπευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει από τις πιο παραδοσιακές μέχρι τις πιο εξεζητημένες μεθόδους ή δίαιτες, χωρίς αποτέλεσμα. Σε εκείνους που έχασαν κιλά αλλά τα ξαναπήραν και σε όλους όσοι θέλουν να αποκτήσουν και να διατηρήσουν για πάντα ένα υγιές σώμα.​

proslim

Συνδιάζει ενεργητικό μηχάνημα αδυνατίσματος και Διατροφή. Αδυνάτισμα με αύξηση του μεταβολισμού για διατήρηση μετα το τέλος του προγράμματος. 1 φορά 30 λεπτά την εβδομάδα . 


Μέθοδος που απορρίπτει τον κουραστικό και αναποτελεσματικό τρόπο με ψηλές εντάσεις άσκησης και ειδικές δίαιτες με μέτρημα των θερμίδων και μικρά γεύματα. Με ραντεβού 2 φορές την εβδομάδα για 40 λεπτά.

 

ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ - ΑΤΟΜΙΚΗ παρακολουθηση και ΣΤΗΡΙΞΗ των προγραμματων

Τα προγράμματα και την διαχείριση των πελατών αναλαμβάνει έμπειρη ομάδα με ειδικότητες συναφή με τον τομέα του αδυνατίσματος και ωραίου σώματος που απαρτίζεται από  Γυμναστή, Διατροφολόγο, αθλητικό ψυχολόγο, αισθητικό. Θα  βρίσκονται πάντα δίπλα σου και θα σε στηρίζουν στην προσπάθειά σου. Όλοι είναι έτοιμοι να σε στηρίξουν για να πετύχεις τους στόχους που μαζί θα θέσουμε.

μαθε  
χρονο & τιμη
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ  ΔιαΧΕΙριση ΒΑρους ΜΕ ΤΟ APHRODITE SOFTWARE + APPLICATION 

Με το αποκλειστικό software του Easyslim  ‘Aphrodite’  ο τρόπος λειτουργίας και εφαρμογής των προγραμμάτων, απλοποιεί τη διαχείριση και εγγυάται μια μεθοδολογία που έχει ήδη αποδειχθεί αξιόπιστη και επιτυχημένη. Με το ‘Aphrodite’ θα καθορίσουμε απ την αρχή την ανάγκη του κάθε ατόμου και τη χρονική διάρκεια που θα  χρειαστεί για την επιτυχία του στόχου. Με το Application Easyslim και εκτός κέντρου  έλεγχος της προόδου και ατομική στήριξη και ενθάρρυνση μέχρι το τέλος του προγράμματος .

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

ΑΥΞΗΣΗ iΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ

Ελαφριά μορφή  άσκησης και infrared lamps.

Οι infrared lamps διεγείρουν την ορμόνη μελατονίνη  η οποία εκκρίνεται από την επίφυση στα σκοτεινά, γι΄ αυτό και ονομάζεται ορμόνη της νύκτας. Διεγείρεται με τη δράση φωτός και θερμότητας.  Δείτε τις έρευνες

Μέθοδος που συνδιάζει μηχάνημα αδυνατίσματος και Διατροφή που δίνει στο άτομο  την ολοκληρωτική ελευθερία.

 Εφαρμόζεται 2 φορές την εβδομάδα μόνο 20 λεπτα.


ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ - ΣΤΗΡΙΞΗ

Τα προγράμματα μας είναι  εύκολα και γρήγορα και οι λέξεις κούραση και δίαιτα απαγορεύονται.  Απορρίπτει τον κουραστικό και αναποτελεσματικό τρόπο με ψηλές εντάσεις άσκησης και ειδικές δίαιτες με μέτρημα των θερμίδων και μικρά γεύματα