5  πλεονεκτήματα

  • αδυνάτισμα
  • σύσφιγξη
  • αναλογίες
  • κυτταρίτιδα
  • μεταβολισμός

​σε 1

πρόγραμμα 20 λεπτών

Θα καθοριστεί με αρχική λήψη ατομικών στοιχείων και μετρήσεων με το ειδικό πρόγραμμα "Aphrodite" στο computer.  Αφού τύχουν επεξεργασίας θα δοθεί η ονομαζόμενη ¨ΠΡΟΤΑΣΗ¨ σε μορφή εντύπου, για να αποφασίσει ο πελάτης. (δείτε το <παράδειγμα> πιο κάτω).

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ - ΑΤΟΜΙΚΗ παρακολουθηση και ΣΤΗΡΙΞΗ των προγραμματων

Τα προγράμματα και την διαχείριση των πελατών αναλαμβάνει έμπειρη ομάδα με ειδικότητες συναφή με τον τομέα του αδυνατίσματος και ωραίου σώματος που απαρτίζεται από  Γυμναστή, Διατροφολόγο, αθλητικό ψυχολόγο, αισθητικό. Θα  βρίσκονται πάντα δίπλα σου και θα σε στηρίζουν στην προσπάθειά σου. Όλοι είναι έτοιμοι να σε στηρίξουν για να πετύχεις τους στόχους που μαζί θα θέσουμε.

Μάθε πόσο ΓΡΗΓΟΡΑ και με ποια ΤΙΜΗ μπορείς να χάσεις ΟΛΑ τα επιπλέον σου κιλά.


5 ​σε 1 

ΜΟΝΟ

3  Φορές - 40 Λεπτά

την εβδομάδα

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

EXPRESS


ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ

77 77 77 87

ΑΡΓΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Συνδιάζει ενεργητικό μηχάνημα άδυνατίσματος και Διατροφή. Αδυνάτισμα με αύξηση του μεταβολισμού για διατήρηση μετα το τέλος του προγράμματος. 1 φορά την εβδομάδα 30 λεπτά.


μαθε  
χρονο & τιμη
ΔιαΧΕΙριση ΒΑρους ΜΕ ΤΟ APHRODITE SOFTWARE PROGRAM

Με το αποκλειστικό software του Easyslim  ‘Aphrodite’  ο τρόπος λειτουργίας και εφαρμογής των προγραμμάτων, απλοποιεί τη διαχείριση και εγγυάται μια μεθοδολογία που έχει ήδη αποδειχθεί αξιόπιστη και επιτυχημένη. Με το ‘Aphrodite’ θα καθορίσουμε απ την αρχή την ανάγκη του κάθε ατόμου και τη χρονική διάρκεια που θα  χρειαστεί για την επιτυχία του στόχου. Έλεγχος της προόδου και ατομική στήριξη μέχρι το τέλος του προγράμματος.

slimeasy

  ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Είναι μια μέθοδος εύκολη και γρήγορη αφού οι λέξεις κούραση και δίαιτα απαγορεύονται. Έλεγχος της προόδου και ατομική στήριξη μέχρι το τέλος του προγράμματος.  Με ραντεβού 2 φορές την εβδομάδα για 20 λεπτά.

slimfast

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  


Μέθοδος που απορρίπτει τον κουραστικό και αναποτελεσματικό τρόπο με ψηλές εντάσεις άσκησης και ειδικές δίαιτες με μέτρημα των θερμίδων και μικρά γεύματα. Με ραντεβού 2 φορές την εβδομάδα για 40 λεπτά.

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ  - ¨ ΠΡΟΤΑΣΗ ¨

Με την ¨ ΠΡΟΤΑΣΗ ¨ γνωρίζει το άτομο από την αρχή:

*  τις ανάγκες του σώματός του,

*  το συνολικό χρόνο που θα χρειαστεί για να πετύχει το στόχο του,

*  το συνολικό κόστος που θα χρειαστεί,

*  θα έχει καταλάβει την μεθοδολογία που θα ακολουθήσει,  

*  και τον τρόπο που θα  ελέγχεται και θα στηρίζεται ατομικά.

pro-slim

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Το κάθε άτομο είναι διαφορετικό γι΄αυτό η χρονική διάρκεια και η τιμή των προγραμμάτων είναι ανάλογη των αναγκών του. Σε  ολοκληρωμένα ¨πακέτα" για όλα σας τα κιλά   ή  με τον μήνα. ​Στα ¨πακέτα¨  το κόστος θα είναι προσαρμοσμένο στις οικονομικές δυνατότητες του κάθε ατόμου. Χαμηλότερες τιμές για άτομα που επιλέγουν πρόγραμμα με πιό αργό αποτέλεσμα και ψηλότερες για άτομα που θέλουν τα ταχύρυθμα αποτελέσματα.