Απόκτησε και εσύ το

EASYSLIM PERSONAL COACH   Certificate

γίνε μέλος της επιστημονικής μας ομάδας

Αγαπητέ/ή,


Παγκοσμίως τα ποσοστά έλλειψης φυσικής κατάστασης και παχυσαρκίας των πληθυσμών με βάση τις τελευταίες έρευνες είναι σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα. Η ανάγκη για εξειδικευμένες υπηρεσίες στο αδυνάτισμα και ευεξία σε όλο τον κόσμο έχει αυξηθεί θεαματικά. Είναι  προφανές ότι μεγάλος αριθμός γυναικών και αντρών λαμβάνει την υγεία και το σώμα τους πιο σοβαρά.
 

Το EASYSLIM μέσα απο τα 29 χρόνια εμπειρίας αλλά και ερευνητικού του έργου σε χιλιάδες άτομα ανακάλυψε ότι ο τομέας ¨αδυνάτισμα και ευεξία¨ είναι ένα ΣΥΣΤΗΜΑ.  Δηλαδή για να προσφέρεις και να πετύχεις ολοκληρωμένα αποτελέσματα, πρέπει να υπάρχει συνεχείς συνεργασία απο συγκεκριμένες ειδικότητες, συναφής στους τομείς της άσκησης, διατροφολογίας, ψυχολογίας και αισθητικής. Δεν υπάρχει ακαδημαικός τίτλος που να καλύπτει όλα τα προσόντα.


Έτσι δημιούργησε την Επιστημονική Ομάδα με ειδικούς, συναφή  στο τομέα ¨αδυνάτισμα και ευεξία¨. Ο Personal Coacher του Easyslim εκπαιδεύεται σε όλες τις ειδικότητες πέραν του ακαδημαικού του τίτλου για διαχείριση MAZI με τους άλλους ειδικούς της ομάδας, των προγραμμάτων του EASYSLIM που απαιτείται φυσική παρουσία στα κέντρα μας η διαδικτυακών υπηρεσιών.  Οι υπηρεσίες μας προσφέρονται σε υγιεί άτομα πάνω απο 18 χρόνων που δεν εμπίπτουν στην κατηγορία του ¨ευάλωτου στην υγεία πληθυσμού¨. 


Γίνε μέλος,

βασική προυπόθεση είναι να είσαι πτυχιούχος στους τομείς της άσκησης, διαιτολογίας, ψυχολογίας, υγείας και αισθητικής.

Τα άτομα που θα επιλέγονται θα τυγχάνουν εκπαίδευσης για να λάβουν στο τέλος το EASYSLIM PERSONAL COACH CERTIFICATE .  


Στείλε το ενδιαφέρον σου και το ατομικό σου C.V.  για να λάβεις περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα.  

Ευχαριστούμε  


e-mail: easyslim.central@gmail.com