Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να χάσεις το περιττό σου βάρος και να έχεις ένα ωραίο  και καλλίγραμμο σώμα, συμπλήρωσε πιο κάτω τα στοιχεία σου και θα  μάθεις πόσο ΓΡΗΓΟΡΑ και σε ποια ΤΙΜΗ μπορείς να χάσεις το επιπλέον σου βάρος. 

Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα 

Η ΑΥΞΗΣΗ  ΜεταβολιΣμου Βοηθα ΤΑ ατομα ΠΟΥ Θελουν:

1 .  Να χάσουν τα περιττά τους κιλά

2 .  ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗ διατροφή ή δίαιτα ΤΟΥΣ  ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ  αποτελέσματα.

3.  ΝΑ  ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΤΑ  Εχασαν  χωρίς άσκηση 

​​Ιταλική τεχνολογία  

επανάσταση στο αδυνάτισμα με ΜΟΝΟ 20 λεπτά.


Η τεχνολογία βασίζετε σε 4 αρχές για ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ του ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ:

  1. Ο καιρός και η θερμότητα του σώματος επηρεάζουν τον μεταβολισμό. Η αυξημένη θερμότητα αυξάνει τον αερόβιο μεταβολισμό, μόλις ενεργοποιηθεί το ανθρώπινο σώμα αρχίζει να μεταβολίζει της περιοχές συσσώρευσης λίπους.
  2. Το υπέρυθρο φώς διεγείρει τη μελατονίνη, την ορμόνη της νύκτας. Σε συνδιασμό με αερόβια άσκηση 20 λεπτά δίνει ισοδύναμο αποτέλεσμα 5 ωρών άσκησης.
  3. Το infrared μπορεί να διεισδύσει στα λιπώδη κύτταρα και να αυξήσει την θερμοκρασία
  4. Οι αγύμναστοι άνθρωποι έχουν πολύ κακό αερόβιο μεταβολισμό, όμως αυτός μπορεί να αυξηθεί με σταθερή και χαμηλής έντασης άσκηση. Ο συνδυασμός της άσκησης με τη θερμότητα infrared μπορεί να μειώσει εντυπωσιακά τον χρόνο που χρειάζεται  για να αυξηθεί ο μεταβολισμός.​

Αυτή η Ιταλική τεχνολογία MIACT (Marchesi infrared adipocities catabolism technology) αποτελεί επανάσταση στο αδυνάτισμα γιατί μεταφέρετε στα επίπεδα του υποθάλαμου, δηλαδή μειώνει το λίπος του σώματος.

Ειδική τεχνολογία για να μπορούν άτομα με πολλά κιλά αλλά και για άτομα που δεν έχουν χρόνο και διάθεση για πολλές ώρες άσκησης.


Ενεργητικά μηχανήματα Μεταβολισμού


 ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ:

 Ο ρυθμός με τον οποίο το σώμα καίει τις τροφές και τα αποθέματα τους ονομάζεται μεταβολικός ρυθμός, ή ταχύτητα του μεταβολισμού. Άτομα με χαμηλό μεταβολικό ρυθμό συνήθως καταναλώνουν μειωμένες ή κανονικές ποσότητες θερμίδων και το βάρος τους αυξάνεται ή παραμένει το ίδιο. Ενώ  άτομα με υψηλότερο μεταβολικό ρυθμό μπορούν συνήθως να καταναλώσουν υπερβολικές ποσότητες θερμίδων, χωρίς να καταστούν παχύσαρκα.

 

​​​μαθε  
χρονο & τιμη 
ή

ΜΟΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 20 ΛΕΠΤΑ