γνωριζει το  ατομο  απο την αρχη: 
 • τις ανάγκες του σώματός του,
 • Φωτογραφία του ιδανικού του σώματος για στόχο και ψυχολογική παρότρυνση.
 • το ΣΥΝΟΛΙΚΟ χρόνο που θα χρειαστεί για να πετύχει το στόχο του,
 • το ΣΥΝΟΛΙΚΟ κόστος που θα χρειαστεί,
 • θα έχει καταλάβει την μεθοδολογία που θα ακολουθήσει,  
 • και τον τρόπο που θα  ελέγχεται και θα στηρίζεται ατομικά.

Ζητήστε να μάθετε τις διαθέσιμες περιοχές σε Κύπρο, Ελλάδα και Αγγλία.

Ευελπιστούμε στη δυνατότητα ολοκληρωμένης παρουσίασης  και  χρηματοοικονομικής πρότασης μας για πλήρη κατανόηση. Είμαστε στην  διάθεση σας.

 Ευχαριστώ,
Γιάννος Πάρπας
Γενικός Διευθυντής  


Τηλεφώνησε για προσωπικό ραντεβού στο 77 77 77 87  ή   0035722517157.

Πρόταση

Εγγύηση Αποτελέσματος

Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα σε Μεθόδους

Για πολλούς είναι παλιομοδίτικο το ¨στόμα με στόμα¨. Για μας είναι το ποιό σημαντικό. Το Easyslim  α........ ναι ακούσαμε, είναι πολύ καλό, έχει καλά αποτελέσματα!  Αυτό ακούγετε για μας, επειδή κοντά μας στα 29 χρόνια, είδαν το  αποτέλεσμα που ήθελαν χιλιάδες άτομα.

Aphrodite Software

29 χρόνια

​20.000 ευχαριστημένους πελάτες

Τα προγράμματα και την διαχείριση των πελατών αναλαμβάνει έμπειρη ομάδα με ειδικότητες συναφή με τον τομέα του αδυνατίσματος και ωραίου σώματος.

Απαρτίζεται από  Γυμναστή, Διατροφολόγο, αθλητικό ψυχολόγο, αισθητικό.


​​Θα στηρίζουν, θα ενθαρρύνουν, Θα λύνουν προβλήματα και εμπόδια στην κινησιολογία, υγεία, ψυχολογία και διατροφή για να μπορέσει να ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ το πρόγραμμα του ο πελάτης με επιτυχία. 

Επιστημονική Ομάδα

5 ​σε 1 

Η λέξη δίαιτα απαγορεύεται

Περιλαμβάνει απλή βελτίωση της ποιότητας  και των συνηθειών της διατροφής του πελάτη. ​Απορρίπτει τον κουραστικό και αναποτελεσματικό τρόπο με  ειδικές δίαιτες με μέτρημα των θερμίδων και μικρά γεύματα.

Που απευθύνεται το Easyslim System

Περισσότερα. 

Γιατί franchising με το Easyslim

ατομικό διαιτολόγιο

απο το τμήμα κλινικών διαιτολόγων του Ευρωπαικού Πανεπιστημίου 

Με το “Aphrodite software” γίνεται ΑΤΟΜΙΚΗ διαχείριση, παρακολούθηση και έλεγχος  με ειδικά έντυπα “ΠΡΟΟΔΟΥ” (χάσιμο κιλών, αύξηση μεταβολισμού, μείωσης λίπους, μείωσης σε εκατοστά τοπικών σημείων) κάθε 4 επισκέψεις. (κάθε 4η, 8η, 12η, κλπ)


Ξεκίνα τη δική σου επιχείρηση με το Easyslim franchise

σε νέο κατάστημα ή σε shop in shop

Αγαπητέ/ή,


Σήμερα το 2020 είναι  προφανές ότι μεγάλος αριθμός γυναικών και αντρών λαμβάνει την υγεία και το σώμα τους πιο σοβαρά και για τον σκοπό αυτό διαθέτουν τεράστια ποσά. Παγκοσμίως τα ποσοστά παχυσαρκίας με βάση τις τελευταίες έρευνες είναι σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα. Η ανάγκη για εξειδικευμένες υπηρεσίες στο αδυνάτισμα σε όλο τον κόσμο έχει αυξηθεί θεαματικά. 
 

Ο τομέας που δραστηριοποιείται το EASYSLIM  δείχνει ακριβώς  τη μεγάλη αγορά και προοπτική  στον επενδυτή που θα χτίσει μια μακροχρόνια επιχείρηση. Το 2018 έχουν δαπανηθεί δύο τρισεκατομμύρια δολάρια στο τομέα του αδυνατίσματος παγκοσμίως.

Υπάρχει μεγάλη αγορά, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, για αυτό πιστεύουμε με ανάλογη προώθηση θα υπάρξει αρκετή ζήτηση  για το brand του Easyslim. Κέρδισε και εσύ ένα μέρος από αυτή τη μεγάλη και αυξανόμενη αγορά, δημιούργισε τη δική σου επιχείρηση με ένα νέο κατάστημα ή σε shop in shop και αύξησε γρήγορα και άμεσα το εισόδημα της επιχείρησης σου.

Το EASYSLIM καταλαβαίνει πολύ καλά τις ανάγκες του franchisee και του παρέχει ακριβώς αυτό που χρειάζεται για μια επιτυχημένη και κερδοφόρα επιχείρηση.

Η επένδυση του franchisee σε ένα κατάστημα EASYSLIM έχει  τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 1. Η δύναμη και η σιγουριά μιας ομπρέλας με εμπειρία 29 χρόνων. Ο franchisee επωφελείται από το όνομα EASYSLIM, τη συνδεδεμένη εικόνα και το brand name που η  εταιρεία έχει δημιουργήσει στην αγορά.
 2. Οι δυνατότητες πώλησης των προγραμμάτων (αργό, κανονικό, ταχύρυθμο, express) σε ολοκληρωμένα ¨πακέτα¨ ( €300 έως €5.000) με τη ΠΡΟΤΑΣΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ στο  εξειδικευμένο software μας θα είναι πιο εύκολες και πιο απλές από εκείνες που θα έχει ενεργώντας  ατομικά (με επισκέψεις ή με το μήνα).
 3. Ο  συνδυασμός συνολικού χρόνου και τιμής για τον πελάτη κάνουν την απόφαση του ευκολότερη και παράλληλα και την πώληση του ¨πακέτου¨.
 4. Η Δυνατότητα να δει σε φωτογραφία από την αρχή το ιδανικό του σώμα μεγιστοποιεί τη πώληση των προγραμμάτων.   
 5. Οι δυνατότητες είσπραξης των πιο πάνω ποσών (συνήθως προπληρωμή όλου του προγράμματος από την αρχή) καθιστούν τη διαδικασία ευκολότερη και γρηγορότερη  από εκείνες στις οποίες θα εμπλακεί ενεργώντας χωριστά, ατομικά.
 6. Με το αποκλειστικό software και application του easyslim ο τρόπος λειτουργίας και ατομικής διαχείρισης ολόκληρου του προγράμματος γίνεται χωρίς να εγκαταλείψει  την προσπάθεια του. Απλοποιεί την  εφαρμογή και εγγυάται μια μεθοδολογία που έχει ήδη αποδειχθεί αξιόπιστη και επιτυχημένη.
 7. Έμπειρη επιστημονική ομάδα για συνεχή κινησιολογική , ψυχολογική, Διατροφική καθοδήγηση των πελατών μέσω του software και application του easyslim
 8. Ταυτόχρονη ατομική διαχείριση εκατοντάδων πελατών από όλους τους ειδικούς.   
 9. Συνεχής επίλυση εμποδίων των πιο πάνω ειδικοτήτων  με στόχο τη βελτίωση των αποτελεσμάτων για επίτευξη του τελικού στόχου.
 10. Υπηρεσίες σε προγράμματα που καλύπτουν πλήρως όλες τις ανάγκες του σώματος: αδυνάτισμα, σύσφιγξη, κυτταρίτιδα σ’ όλο το σώμα ή σε οποιαδήποτε τοπικό σημείο, στην κατηγορία παιδιού, εφήβου, γυναίκας, άντρα.
 11. Δίνεται εγγύηση αποτελέσματος και ποιότητας στους πελάτες για όλες τις υπηρεσίες μας.
 12. Εκπαίδευση προσωπικού και οργάνωση από ειδικευμένο προσωπικό.
 13. Δεν απαιτείται από τον franchisee να διαθέτει κάποια ειδική εμπειρία στο αδυνάτισμα, καθώς το EASYSLIM παρέχει καθοδήγηση σε θέματα οργάνωσης, marketing, διαφήμισης και εκπαίδευσης.


Από τον franchisee το μόνο που απαιτείται είναι η αρχική επένδυση που θα χτίσει μια μακροχρόνια κερδοφόρα επιχείρηση με μικρότερο ρίσκο και με υψηλό κέρδος.

 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ

 Το EASYSLIM franchise διατίθεται σε δύο μορφές, σε ανεξάρτητο κατάστημα ή σε shop in shop .  Η χρηματοοικονομική πληροφόρηση που χρειάζεται για την αρχική επένδυση είναι η παρακάτω:

αξιοπιστια

Διατροφή

Ξεκινήσαμε τα  προγράμματα αδυνατίσματος απο  το 1991. Είμαστε περήφανοι που οδηγούμε τα πρότυπα ομορφιάς και ωραίου σώματος προς τα μπροστά,  με έμφαση στην αποτελεσματικότητα την ποιότητα και την ασφάλεια.

Application Easyslim

5  πλεονεκτήματα

 • αδυνάτισμα
 • σύσφιγξη
 • αναλογίες
 • κυτταρίτιδα
 • μεταβολισμός

​σε 1

πρόγραμμα 20 λεπτών

ποιοτητα

ενθάρρυνση, έλεγχος και πειθαρχία 

μέσω Επιστημονικής ομάδας - Εξειδικευμένου software - Application Easyslim ​

Ουσιαστική φιλοσοφία είναι η αύξηση του βασικού μεταβολισμού μέσω εύκολης άσκησης, ατομική διατροφή για να λύνει προβλήματα και εμπόδια στην υγεία, και η ψυχολογία για να κρατήσει ο πελάτης την αρχική του δύναμη και ενθουσιασμό με στήριξη και κίνητρα μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος.

προτωπορια

Μέσω της εφαρμογής στο κινητό γίνεται

 • Συνεχή ενημέρωση για το πρόγραμμα
 •  Υποστήριξη μέσω μηνυμάτων
 •  Ενημέρωση  της προόδου  και των στόχων
 •  Θα βρίσκονται στην εφαρμογή όλα τα στοιχεία για την διαχείριση αλλά και για την στήριξη  στο σπίτι  μέχρι το τέλος του προγράμματος.

Σε τέσσερις ταχύτητες αποτελέσματος -

αργό, κανονικό, ταχύρυθμο, express.

Επιλέγει ο πελάτης ανάλογα με τους λόγους ή τις οικονομικές του δυνατότητες.

Η Φιλοσοφία μας είναι ότι το άτομο με πολλά επιπλέον κιλά Δέν μπορεί να τα χάσει ΜΟΝΗ ή ΜΟΝΟΣ

χρειάζεται

ενθάρρυνση, έλεγχο & πειθαρχία 

 όχι μόνο διατροφή, άσκηση ή ένα μηχάνημα.

 • ​Απευθύνεται σε άτομα με παθολογικά προβλήματα και με αρκετά κιλά, ​​Ατομική Διατροφή σε συνεργασία με το τμήμα κλινικών διαιτολόγων του Ευρωπαικόυ Πανεπιστημίου. Ατομικό διαιτολογίο με βελτίωση της ποιότητας και των διατροφικών συνηθειών του ατόμου με σκοπό την επίλυση του προβλήματος για χάσιμο του επιπλέον βάρους .

Εκθέσεις Προόδου

Το  Easyslim έγινε συνώνυμο με την ποιότητα των υπηρεσιών του, βάζοντας ψηλά τα πρότυπα του. Τιμές προσαρμοσμένες στις οικονομικές  δυνατότητες και σε ολοκληρωμένα ¨πακέτα" για όλα τα κιλά.

 

Ενεργητικά μηχανήματα Μεταβολισμού


Στα πακέτα  αδυνατίσματος του Easyslim  δίνεται εγγύηση στο αποτέλεσμα με δωρεάν παράταση του χρόνου μέχρι την επιτυχία του αρχικού στόχου.

ΟΛΕΣ οι μεθόδοι και  σύγχρονα μηχανήματα σε ένα χώρο. Έχουμε  ότι πιο  σύγχρονο  υπάρχει σε τεχνολογία στον τομέα μας.  Επίσης  το Easyslim  SYSTEM το αποκλειστικό πρόγραμμα στη διαχείρηση του βάρους. 

Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  απώλειας σωματικού βάρους  που έχει αποδειχθεί μέσα  από πολλά χρόνια  εφαρμογής τους εξαιρετικά αποτελεσματικό.

Αυτή η Ιταλική τεχνολογία MIACT (Marchesi infrared adipocities catabolism technology) αποτελεί επανάσταση στο αδυνάτισμα γιατί μεταφέρετε στα επίπεδα του υποθάλαμου, δηλαδή μειώνει το λίπος του σώματος.

Ειδική τεχνολογία για να μπορούν άτομα με πολλά κιλά αλλά και για άτομα που δεν έχουν χρόνο και διάθεση για πολλές ώρες άσκησης.


CONTACT

βελτίωση του μηχανισμού καύσεων - βασικού μεταβολισμού

μέσω Ιταλικών ενεργητικών μηχανημάτων άσκησης - infrared, μόνο με 20 λεπτά

τεχνολογια

Απευθύνεται σε άτομα που διακόπτουν την προσπάθεια τους και δεν την ολοκληρώνουν, σε άτομα που έχουν δοκιμάσει από τις πιο παραδοσιακές μέχρι τις πιο εξεζητημένες μεθόδους ή δίαιτες, χωρίς αποτέλεσμα.

Σε άτομα που δεν έχουν χρόνο και διάθεση για πολλές ώρες άσκηση και είδικές δίαιτες.


Σε εκείνους που έχασαν κιλά αλλά τα ξαναπήραν και σε όλους όσοι θέλουν να αποκτήσουν και να διατηρήσουν για πάντα ένα υγιές και καλλίγραμμο σώμα.

Σε γυναίκες, άντρες, έφηβουςκαι ειδικά σε γυναίκες με οργανικά προβλήματα ή πάνω απο 40 χρόνων λόγω ορμονικών παραγόντών.

Σε γυναίκες μετά τον τοκετό.

Ζητήστε να μάθετε τις διαθέσιμες περιοχές σε Κύπρο, Ελλάδα και Αγγλία.

Ευελπιστούμε στη δυνατότητα ολοκληρωμένης παρουσίασης  και  χρηματοοικονομικής πρότασης μας για πλήρη κατανόηση. Είμαστε στην  διάθεση σας.

 Ευχαριστώ,
Γιάννος Πάρπας
Γενικός Διευθυντής  


Τηλεφώνησε για προσωπικό ραντεβού στο 77 77 77 87  ή   0035722517157.

​​Ιταλική τεχνολογία  

επανάσταση στο αδυνάτισμα με ΜΟΝΟ 20 λεπτά.


Η τεχνολογία βασίζετε σε 4 αρχές για ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ του ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ:

 1. Ο καιρός και η θερμότητα του σώματος επηρεάζουν τον μεταβολισμό. Η αυξημένη θερμότητα αυξάνει τον αερόβιο μεταβολισμό, μόλις ενεργοποιηθεί το ανθρώπινο σώμα αρχίζει να μεταβολίζει της περιοχές συσσώρευσης λίπους.
 2. Το υπέρυθρο φώς διεγείρει τη μελατονίνη, την ορμόνη της νύκτας. Σε συνδιασμό με αερόβια άσκηση 20 λεπτά δίνει ισοδύναμο αποτέλεσμα 5 ωρών άσκησης.
 3. Το infrared μπορεί να διεισδύσει στα λιπώδη κύτταρα και να αυξήσει την θερμοκρασία
 4. Οι αγύμναστοι άνθρωποι έχουν πολύ κακό αερόβιο μεταβολισμό, όμως αυτός μπορεί να αυξηθεί με σταθερή και χαμηλής έντασης άσκηση. Ο συνδυασμός της άσκησης με τη θερμότητα infrared μπορεί να μειώσει εντυπωσιακά τον χρόνο που χρειάζεται  για να αυξηθεί ο μεταβολισμός.​