ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΟΔΟΥ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ  -  ΠΡΟΤΑΣΗ  

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ

APHRODITE SOFTWARE

Μέσω της εφαρμογής στο κινητό γίνεται

 • Συνεχή ενημέρωση για το πρόγραμμα
 •  Υποστήριξη μέσω μηνυμάτων
 •  Ενημέρωση  της προόδου  και των στόχων
 •  Θα βρίσκονται στην εφαρμογή όλα τα στοιχεία για την διαχείριση αλλά και για την στήριξη  στο σπίτι  μέχρι το τέλος του προγράμματος.

SLIMEASY

ΓΡΗΓΟΡΟ

Μάθε πόσο ΓΡΗΓΟΡΑ και με ποια ΤΙΜΗ μπορείς να χάσεις ΟΛΑ τα επιπλέον σου κιλά.


ΠΡΟΟΔΟΣ 8

ΜΟΝΟ

3  Φορές - 40 Λεπτά

την εβδομάδα

Στο Μοναδικό ΣΥΣΤΗΜΑ που σου δίνει συνολική ΠΡΟΤΑΣΗ για τιμή και χρόνο για να χάσεις όλα σου τα επιπλέον κιλά. 

ΠΡΟΟΔΟΣ 4

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Στα πακέτα  αδυνατίσματος του Easyslim  δίνεται εγγύηση στο αποτέλεσμα με δωρεάν παράταση του χρόνου μέχρι την επιτυχία του αρχικού στόχου.

Ουσιαστική φιλοσοφία της μεθόδου Easyslim system

είναι η

 • βελτίωση του μηχανισμού καύσεων (βασικού μεταβολισμού) μέσω της άσκησης - infrared, η 
 • βελτίωση  των συνηθειών και ποιότητας στις τροφές μέσω απλής διατροφής και​
 • ομάδα ειδικών για να κρατήσει το άτομο την αρχική του δύναμη και ενθουσιασμό με στήριξη και κίνητρα μέχρι το τέλος και να λύνει προβλήματα και εμπόδια στην υγεία, ψυχολογία και διατροφή που μπορεί να εμποδίζουν την ολοκλήρωση του προγράμματος. 

Αρχικά θέλεις να ξέρεις το συνολικό χρόνο και το συνολικό κόστος που θα χρειαστείς.  Προγραμματίζεις έτσι το χρόνο σου και τα οικονομικά σου και θέτεις έτσι το στόχο σου για να τον πετύχεις.
 Πρωτοπορούμε και σε αυτό, οι άλλοι θα σου πουν με την επίσκεψη, με την εβδομάδα ή με τον μήνα χωρίς δέσμευση συνολικού χρόνου ή κόστους. Δεν το ρισκάρουν ή δεν γνωρίζουν!

Το Easyslim system είναι η μοναδική και διαφορετική λύση που βασίζεται σε πρωτοποριακό και καινοτόμο τρόπο διαχείρισης του αδυνατίσματος από 

 • Επιστημονική ομάδα με συναφή ειδικότητες που χρησιμοποιώντας καινοτόμο software στον υπολογιστή και application στο κινητό, βοηθά να επιλύει προβλήματα, να στηρίζει, να ενθαρρύνει και να θέτει στόχους στο άτομο, όχι μόνο στη διάρκεια του ραντεβού του που βρίσκεται στο κέντρο αλλά και για όλο το εικοσιτετράωρο.
 • Εξειδικευμένο software με το όνομα Aphrodite για ατομική διαχείριση της απώλεια του βάρους. Με το ‘Aphrodite’ θα καθορίσουμε απ την αρχή την ανάγκη του κάθε ατόμου και τη χρονική διάρκεια που θα  χρειαστεί για την επιτυχία του στόχου και την διαχείριση του βάρους και των στόχων του μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος.  
 • Application Easyslim για εκτός κέντρου  έλεγχο της προόδου και ατομική στήριξη και ενθάρρυνση μέχρι το τέλος του προγράμματος.
 • ​Ενεργητικό μηχάνημα αύξησης μεταβολισμού που συνδυάζει  αερόβια άσκηση χαμηλής έντασης  με infrared lamps. Εφαρμόζεται με ραντεβού μόνο 2  φορές την εβδομάδα μόνο 20  λεπτά και βοηθά στην πιο εύκολη και γρήγορη αύξηση του μεταβολισμού, ισοδύναμο με 5 ωρών απλής άσκησης που θα χρειαζόταν. 
 • Διατροφή για βελτίωση της ποιότητας και των διατροφικών συνηθειών του ατόμου. Η λέξη δίαιτα  απαγορεύεται.  Απορρίπτει τον κουραστικό και αναποτελεσματικό τρόπο με  ειδικές δίαιτες με μέτρημα των θερμίδων και μικρά γεύματα. 
EasySlim weight loss system
μαθε  
χρονο & τιμη 
γνωριζει το  ατομο  απο την αρχη: 
 • τις ανάγκες του σώματός του,
 • Φωτογραφία του ιδανικού του σώματος για στόχο και ψυχολογική παρότρυνση.
 • το συνολικό χρόνο που θα χρειαστεί για να πετύχει το στόχο του,
 • το συνολικό κόστος που θα χρειαστεί,
 • θα έχει καταλάβει την μεθοδολογία που θα ακολουθήσει,  
 • και τον τρόπο που θα  ελέγχεται και θα στηρίζεται ατομικά.

SLIMFAST 

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ

Σκέψου, πόσες φορές ένα άτομο ξεκίνησε  μια προσπάθεια και την εγκατέλειψε  με την πρώτη απογοήτευση ή δυσκολία χωρίς να την ολοκληρώσει!!! 

Ο λόγος είναι γιατί το αδυνάτισμα, εκτός από την άσκηση, διατροφή, μηχανήματα κ.λ.π.,  παράλληλα χρειάζεται πέραν του 50% διατήρηση της δυνατής αρχικής  θέλησης του ατόμου , της ψυχολογίας του δηλαδή από την αρχή μέχρι το τέλος. 

Είναι ένα εξειδικευμένο σύστημα εύκολου και γρήγορου τρόπου αδυνατίσματος  για άτομα με πολλά επιπλέον κιλά ή τοπικά προβλήματα βάρους. Για γυναίκες ή άντρες. Με χρόνικές διάρκειες κανονικού, γρήγορου,ταχύρυθμου, express που ο πελάτης επιλέγει ανάλογα με τους λόγους ή τις οικονομικές του δυνατότητες

ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ ΒΑΡΟΥς

ΜΟΝΟ

2  Φορές - 40 Λεπτά

την εβδομάδα

Τα άτομα που θέλουν να χάσουν αρκετά κιλά χρειάζονται πέραν του 50% διατήρηση της αρχικής τους θέλησης με διαχείριση, στήριξη, ενθάρρυνση και στόχους από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν προσπαθήσουν από μόνοι τους θα διακόψουν την προσπάθεια με την πρώτη απογοήτευση. Μόνο με τη βοήθεια ειδικών και εξειδικευμένου προγράμματος ελέγχου και διαχείρισης θα κρατήσουν περισσότερο την προσπάθεια, ειδικότερα την ψυχολογική τους διάθεση, μέχρι το τέλος. 

Που απευθύνεται το Easyslim System

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ  εκτοσ κεντρου 

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τα προγράμματα και την διαχείριση των πελατών αναλαμβάνει έμπειρη ομάδα με ειδικότητες συναφή με τον τομέα του αδυνατίσματος και ωραίου σώματος που απαρτίζεται από  Γυμναστή, Διατροφολόγο, αθλητικό ψυχολόγο, αισθητικό. Θα  βρίσκονται πάντα δίπλα σου και θα σε στηρίζουν στην προσπάθειά σου. Όλοι είναι έτοιμοι να σε στηρίξουν για να πετύχεις τους στόχους που μαζί θα θέσουμε.

 1.  

Με το “weight control software” γίνεται διαχείριση, παρακολούθηση και έλεγχος  με ειδικά έντυπα “ΠΡΟΟΔΟΥ” (χάσιμο κιλών, αύξηση μεταβολισμού, μείωσης λίπους, μείωσης σε εκατοστά τοπικών σημείων) κάθε 4 επισκέψεις. (κάθε 4η, 8η, 12η, κλπ)

Περιλαμβάνει ενεργητικά μηχανήματα αύξησης μεταβολισμού που συνδυάζουν  αερόβια άσκηση χαμηλής έντασης  με infrared lamps. Βοηθά στην πιο εύκολη και γρήγορη αύξηση του μεταβολισμού, ισοδύναμο με 5 ωρών απλής άσκησης. Το σημαντικό είναι ότι δεν θα πετύχει μόνο αδυνάτισμα  αλλά  αδυνάτισμα  με  ωραίο σώμα, δηλαδή παράλληλα σύσφιγξη, κυτταρίτιδα, σωστές αναλογίες και αύξηση του βασικού του μεταβολισμού για τη διατήρηση του βάρους του.

Στο Μοναδικό κέντρο που σου δίνει συνολική ΠΡΟΤΑΣΗ για τιμή και χρόνο για να χάσεις όλα σου τα επιπλέον κιλά. 

28 χρόνια

​19,000 πελάτες

Αποτελείται από τρία προγράμματα   (κανονικό, γρήγορο, ταχύρυθμο). Προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  απώλειας σωματικού βάρους  που έχει αποδειχθεί μέσα  από πολλά χρόνια  εφαρμογής τους εξαιρετικά αποτελεσματικά.

PROSLIM 

ΚΑΝΟΝΙΚΟ


 Παγκόσμιες έρευνες πανεπιστημίων απέδειξαν  την αποτελεσματικότητα του συνδυασμού άσκησης με infrared lamps στην απώλεια βάρους. Δείτε τις έρευνες.


Αποτελείται από δύο μέρη . 

 1. Την αρχική αξιολόγηση, φωτογραφία και πρόταση για τον τρόπο, τον χρόνο και τη τιμή, 
 2. τη διαχείριση του πελάτη στη διάρκεια που θα βρίσκεται στο κέντρο με το ειδικό πρόγραμμα στον υπολογιστή. 

ΜΟΝΟ

2  Φορές - 20 Λεπτά

την εβδομάδα

Εγγύηση Αποτελέσματος

ΝΕΟ 

EXPRESS

Απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει από τις πιο παραδοσιακές μέχρι τις πιο εξεζητημένες μεθόδους ή δίαιτες, χωρίς αποτέλεσμα. Σε εκείνους που έχασαν κιλά αλλά τα ξαναπήραν και σε όλους όσοι θέλουν να αποκτήσουν και να διατηρήσουν για πάντα ένα υγιές και καλλίγραμμο σώμα.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΜΟΝΟ  

​1  Φορά - 20 Λεπτά

την εβδομάδα

APPLICATION EASYSLIM

Η λέξη δίαιτα  απαγορεύεται. Περιλαμβάνει απλή βελτίωση της ποιότητας  και των συνηθειών της διατροφής του πελάτη. Απορρίπτει τον κουραστικό και αναποτελεσματικό τρόπο με  ειδικές δίαιτες με μέτρημα των θερμίδων και μικρά γεύματα.