5 ​σε 1 

ΜΟΝΟ

2  Φορές - 20 Λεπτά

την εβδομάδα

μαθε  
χρονο & τιμη 

ΜΟΝΟ

3  Φορές - 40 Λεπτά

την εβδομάδα

ΜΟΝΟ

2  Φορές - 40 Λεπτά

την εβδομάδα

Τα άτομα που θέλουν να χάσουν αρκετά κιλά  χρειάζονται πέραν του 50% διατήρηση της αρχικής τους θέλησης  με διαχείριση, στήριξη, ενθάρρυνση και στόχους από την αρχή μέχρι το τέλος .  Αν προσπαθήσουν από μόνοι τους θα διακόψουν  την προσπάθεια με την πρώτη απογοήτευση. Μόνο με τη βοήθεια  ειδικών  και εξειδικευμένου προγράμματος ελέγχου και διαχείρισης  θα κρατήσουν περισσότερο την προσπάθεια, ειδικότερα την ψυχολογική τους διάθεση, μέχρι το τέλος. 

ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΣ

Στο Μοναδικό κέντρο που σου δίνει συνολική ΠΡΟΤΑΣΗ για τιμή και χρόνο για να χάσεις όλα σου τα επιπλέον κιλά. 

ΜΟΝΟ  

​1  Φορά - 20 Λεπτά

την εβδομάδα

μεθοδοσ με ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Η μέθοδος περιλαμβάνει χαμηλής έντασης άσκηση με αερόβια μηχανήματα σε συνδυασμό με infrared lamps (με έρευνες πανεπιστημίων που μπορείτε να τις δείτε στην ιστοσελίδα μας).Ισοδύναμο με 5 ώρες απλής άσκησης. Μέσω αύξησης του μεταβολισμού χωρίς ειδικό αλλά γενικό διατροφικό πρόγραμμα. ΜΟΝΟ 1 ή 2 φορές την εβδομάδα ΜΟΝΟ με 20 ή 40 λεπτά   (τοπικά  ή για όλο το σώμα)​

Μέσω  ΑΥΞΗΣΗΣ  του μεταβολισμού  ΧΩΡΙΣ ειδική δίαιτα

ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΕΣ

ΑΡΓΟ - ΚΑΝΟΝΙΚΟ - ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ - EXPRESS

Βάλε τα στοιχεία σου στο ΜΑΘΕ ΧΡΟΝΟ & ΤΙΜΗ και θα σε ενημερώσουμε για σένα ΑΤΟΜΙΚΑ  τον συνολικό χρόνο και την συνολική τιμή που θα χρειαστείς. 

SLIMEASY

ΓΡΗΓΟΡΟ

Μάθε πόσο ΓΡΗΓΟΡΑ και με ποια ΤΙΜΗ μπορείς να χάσεις ΟΛΑ τα επιπλέον σου κιλά.

 

Στα πακέτα  αδυνατίσματος του Easyslim  δίνεται εγγύηση στο αποτέλεσμα με δωρεάν παράταση του χρόνου μέχρι την επιτυχία του αρχικού στόχου.


ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ

77 77 77 87

Το αδυνάτισμα, εκτός από τον τρόπο  - άσκηση, διατροφή, μηχανήματα κ.λ.π.  - χρειάζεται πέραν του 50% διατήρηση της δυνατής αρχικής  θέλησης του ατόμου , της ψυχολογίας του δηλαδή, από την αρχή μέχρι το τέλος. 

Δεύτερο μέρος 

γνωριζει το  ατομο  απο την αρχη: 

*  τις ανάγκες του σώματός του,

*  το συνολικό χρόνο που θα χρειαστεί για να πετύχει το στόχο του,

*  το συνολικό κόστος που θα χρειαστεί,

*  θα έχει καταλάβει την μεθοδολογία που θα ακολουθήσει,  

*  και τον τρόπο που θα  ελέγχεται και θα στηρίζεται ατομικά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ  -  ΠΡΟΤΑΣΗ

Ειδικά Προγράμματα

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΟΔΟΥ 

SLIMFAST 

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ

Μέσω της εφαρμογής στο κινητό γίνεται

 • Συνεχή ενημέρωση για το πρόγραμμα
 •  Υποστήριξη μέσω μηνυμάτων
 •  Ενημέρωση  της προόδου  και των στόχων
 •  Θα βρίσκονται στην εφαρμογή όλα τα στοιχεία για την διαχείριση αλλά και για την στήριξη  στο σπίτι  μέχρι το τέλος του προγράμματος.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Τα προγράμματα και την διαχείριση των πελατών αναλαμβάνει έμπειρη ομάδα με ειδικότητες συναφή με τον τομέα του αδυνατίσματος και ωραίου σώματος που απαρτίζεται από  Γυμναστή, Διατροφολόγο, αθλητικό ψυχολόγο, αισθητικό. Θα  βρίσκονται πάντα δίπλα σου και θα σε στηρίζουν στην προσπάθειά σου. Όλοι είναι έτοιμοι να σε στηρίξουν για να πετύχεις τους στόχους που μαζί θα θέσουμε.

Πάφος

PROSLIM 

ΚΑΝΟΝΙΚΟ

Γιατί Αδυνάτισμα στο Easyslim

Υπεύθυνος Πάφου


Κίσσας Αριστοτέλης

Ο Αριστοτέλης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 27/4/1990 και τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Πάφο. Είναι απόφοιτος του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) Αθηνών με ειδικότητα εκγύμνασης και διαχείρισης αθλητών σε ομαδικά αθλήματα(ποδόσφαιρο). Κατά τη διάρκεια των σπουδών παρακολούθησε σεμινάρια αθλητισμού,διατροφής και βελτίωσης επίδοσης και απόδοσης ασκούμενων.Παράλληλα σπουδάζει εξ’αποστάσεως Sports Management and and Administration στο παν/μιο Πελοποννήσου.
Από το 2008 εργάζεται ως personal trainer με ειδίκευση στην απώλεια κιλών και στην μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης.Έχει εργαστεί ως προπονητής, γυμναστής αποκατάστασης και σύμβουλος διατροφής σε ομάδες και σε αθλητικά κέντρα.Στην Κύπρο διετέλεσε manager/supervisor σε κέντρα ευεξίας με έμφαση στην λειτουργική άσκηση και την βελτίωση των σωματομετρικών στοιχείων των πελατών.
Στο easyslim εργάζεται από τον Μάιο του 2018.

Μέθοδοι Αδυνατίσματος στο Easyslim

Αποτελείται από τρία μέρη . 

 1. Την αρχική αξιολόγηση και πρόταση για τον τρόπο, τον χρόνο και τη τιμή, 
 2. τη διαχείριση του πελάτη στη διάρκεια που θα βρίσκεται στο κέντρο με το ειδικό πρόγραμμα στον υπολογιστή και
 3. τη διαχείριση τις ώρες που θα βρίσκεται εκτός του κέντρου με ειδική εφαρμογή στο κινητό.

Τρίτο μέρος 

Οδό Νεόφυτου Νικολαΐδη 61, 1ο όροφο, πολυκατοικία YIANNIS COURT,   

e-mail: easyslim.pafos@gmail.com,

τηλ 26270044, 

 Παγκύπριο τηλ. 77 77 77 87

Εγγύηση Αποτελέσματος

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ  εκτοσ κεντρου ΜΕ ΕΙΔΙΚη εφαρμογη στο κινητο

Με το “weight control software” γίνεται διαχείριση, παρακολούθηση και έλεγχος  με ειδικά έντυπα “ΠΡΟΟΔΟΥ” (χάσιμο κιλών, αύξηση μεταβολισμού, μείωσης λίπους, μείωσης σε εκατοστά τοπικών σημείων) κάθε 4 επισκέψεις. (κάθε 4η, 8η, 12η, κλπ)

Γεια σου,

Σκέψου, πόσες φορές ξεκίνησες  μια προσπάθεια και την εγκατέλειψες  με την πρώτη απογοήτευση ή δυσκολία χωρίς να την ολοκληρώσεις!!!  κάνε επιτέλους μια σοβαρή προσπάθεια, έλα στο μοναδικό και διαφορετικό κέντρο να σε βοηθήσουμε να χάσεις τα κιλά σου. Βάλε τα στοιχεία σου να μάθεις χρόνο & τιμή.

ΝΕΟ 

EXPRESS

Αρχικά θέλεις να ξέρεις το συνολικό χρόνο και το συνολικό κόστος που θα χρειαστείς.  Προγραμματίζεις έτσι το χρόνο σου και τα οικονομικά σου και θέτεις έτσι το στόχο σου για να τον πετύχεις.
 Πρωτοπορούμε και σε αυτό, οι άλλοι θα σου πουν με την επίσκεψη, με την εβδομάδα ή με τον μήνα χωρίς δέσμευση συνολικού χρόνου ή κόστους. Δεν το ρισκάρουν ή δεν γνωρίζουν!

Πρώτο μέρος 

5  πλεονεκτήματα

 • αδυνάτισμα
 • σύσφιγξη
 • αναλογίες
 • κυτταρίτιδα
 • μεταβολισμός

​σε 1

πρόγραμμα 20 λεπτών

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ SOFTWARE στο κεντρο