Μάθε πόσο ΓΡΗΓΟΡΑ και με ποια ΤΙΜΗ μπορείς να χάσεις ΟΛΑ τα επιπλέον σου κιλά.

SLIMFAST 

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ

Μέσω της εφαρμογής στο κινητό γίνεται

 • Συνεχή ενημέρωση για το πρόγραμμα
 •  Υποστήριξη μέσω μηνυμάτων
 •  Ενημέρωση  της προόδου  και των στόχων
 •  Θα βρίσκονται στην εφαρμογή όλα τα στοιχεία για την διαχείριση αλλά και για την στήριξη  στο σπίτι  μέχρι το τέλος του προγράμματος.

PROSLIM 

ΚΑΝΟΝΙΚΟ

Η λέξη δίαιτα  απαγορεύεται.  Απορρίπτει τον κουραστικό και αναποτελεσματικό τρόπο με  ειδικές δίαιτες με μέτρημα των θερμίδων και μικρά γεύματα. Βασικός στόχος της μεθόδου είναι η διατήρηση της αρχικής θετικής ψυχολογικής θέλησης του ατόμου μέχρι το τέλος, η βελτίωση του μηχανισμού καύσεων μέσω της άσκησης και η απλή βελτίωση  των συνηθειών και ποιότητας  της διατροφής του . 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΟΔΟΥ

Δεύτερο μέρος 

5  πλεονεκτήματα

 • αδυνάτισμα
 • σύσφιγξη
 • αναλογίες
 • κυτταρίτιδα
 • μεταβολισμός

​σε 1

πρόγραμμα 20 λεπτών

Ειδικά Προγράμματα


 • SlimFit method. Με μηχανήματα που  συνδυάζουν  αερόβια άσκηση χαμηλής έντασης  με infrared lamps και διατροφή.
 •  Fitness slim method. Συνδυάζει άσκηση με διατροφή.
 •  Pathet slim. Μηχανήματα παθητικού τύπου με διατροφή
 •  Nutrition slim. Με ειδική ατομική διατροφή ή και φόρμουλες διατροφής. 
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ  εκτοσ κεντρου ΜΕ ΕΙΔΙΚη εφαρμογη στο κινητο

ΜΟΝΟ

2  Φορές - 20 Λεπτά

την εβδομάδα

 ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ

77 77 77 87


 Παγκόσμιες έρευνες πανεπιστημίων απέδειξαν  την αποτελεσματικότητα του συνδυασμού άσκησης με infrared lamps στην απώλεια βάρους. Δείτε τις έρευνες.


Ακροπόλεως 101, 2ος όροφος, Ακρόπολη, απέναντι απο marks & spencer.  

e-mail:easyslim.central@gmail.com 

τηλ 22517157  

Παγκύπριο τηλ. 77 77 77 87

Αποτελείται από τρία μέρη . 

 1. Την αρχική αξιολόγηση και πρόταση για τον τρόπο, τον χρόνο και τη τιμή, 
 2. τη διαχείριση του πελάτη στη διάρκεια που θα βρίσκεται στο κέντρο με το ειδικό πρόγραμμα στον υπολογιστή και
 3. τη διαχείριση τις ώρες που θα βρίσκεται εκτός του κέντρου με ειδική εφαρμογή στο κινητό.  

Αποτελείται από τρία προγράμματα   (κανονικό, γρήγορο, ταχύρυθμο). Προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  απώλειας σωματικού βάρους  που έχει αποδειχθεί μέσα  από πολλά χρόνια  εφαρμογής τους εξαιρετικά αποτελεσματικά. Aπευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει από τις πιο παραδοσιακές μέχρι τις πιο εξεζητημένες μεθόδους ή δίαιτες, χωρίς αποτέλεσμα. Σε εκείνους που έχασαν κιλά αλλά τα ξαναπήραν και σε όλους όσοι θέλουν να αποκτήσουν και να διατηρήσουν για πάντα ένα υγιές σώμα.​

ΜΟΝΟ

2  Φορές - 40 Λεπτά

την εβδομάδα

ΜΟΝΟ  

​1  Φορά - 20 Λεπτά

την εβδομάδα

γνωριζει το  ατομο  απο την αρχη: 

*  τις ανάγκες του σώματός του,

*  το συνολικό χρόνο που θα χρειαστεί για να πετύχει το στόχο του,

*  το συνολικό κόστος που θα χρειαστεί,

*  θα έχει καταλάβει την μεθοδολογία που θα ακολουθήσει,  

*  και τον τρόπο που θα  ελέγχεται και θα στηρίζεται ατομικά.

ΝΕΟ 

EXPRESS

Τρόποι Αδυνατίσματος στο Easyslim 

Γεια σου,

Σκέψου, πόσες φορές ξεκίνησες  μια προσπάθεια και την εγκατέλειψες  με την πρώτη απογοήτευση ή δυσκολία χωρίς να την ολοκληρώσεις!!!  κάνε επιτέλους μια σοβαρή προσπάθεια, έλα στο μοναδικό και διαφορετικό κέντρο να σε βοηθήσουμε να χάσεις τα κιλά σου. Βάλε τα στοιχεία σου να μάθεις χρόνο & τιμή.

Εγγύηση Αποτελέσματος

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Τρίτο μέρος 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ  -  ΠΡΟΤΑΣΗ 

Το αδυνάτισμα, εκτός από τον τρόπο  - άσκηση, διατροφή, μηχανήματα κ.λ.π.  - χρειάζεται πέραν του 50% διατήρηση της δυνατής αρχικής  θέλησης του ατόμου , της ψυχολογίας του δηλαδή, από την αρχή μέχρι το τέλος. 

EasySlim ΑΚΡΟΠΟΛΗ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ SOFTWARE στο κεντρο

ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΣ

slim fit method

Υπεύθυνος Ακρόπολις


Πάρπας Μιχάλης

Ο Μιχάλης, 27 χρονών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Από μικρός στον αθλητισμό αφού λάμβανε μέρος αγωνιστικά σε πολλά αθλήματα δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει άλλο δρόμο από αυτό της φυσικής αγωγής.

Σπούδασε στο Λονδίνο, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τα Βsc Sport and Exercise Science και Msc Sport and Exercise Psychology στο Middlesex University. Κατά την διάρκεια των σπουδών του παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια σε σχέση με γυμναστική αλλά και βελτίωσης διατροφικών συνηθειών.

Παράλληλα με τις σπουδές του εργαζόταν σε διάφορα γυμναστήρια και κέντρα ευεξίας όπου τον κέρδισε ο χώρος του αδυνατίσματος, αφού όπως λέει ‘βοηθώντας κάποιον να αδυνατίσει αλλάζεις την ζωή του, τι ποιο ωραίο να βοηθάς κάποιον να αλλάξει την ζωή του προς το καλύτερο!’.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του το 2014 εντάχθηκε στην ομάδα του EASYSLIM όπου πλέον κατέχει την θέση του υπεύθυνου κέντρου Λευκωσίας αλλά και της παρακολούθησης των πελατών μας Παγκύπρια. 

Πρώτο μέρος 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Τα προγράμματα και την διαχείριση των πελατών αναλαμβάνει έμπειρη ομάδα με ειδικότητες συναφή με τον τομέα του αδυνατίσματος και ωραίου σώματος που απαρτίζεται από  Γυμναστή, Διατροφολόγο, αθλητικό ψυχολόγο, αισθητικό. Θα  βρίσκονται πάντα δίπλα σου και θα σε στηρίζουν στην προσπάθειά σου. Όλοι είναι έτοιμοι να σε στηρίξουν για να πετύχεις τους στόχους που μαζί θα θέσουμε.

Γιατί Αδυνάτισμα στο Easyslim

ΜΟΝΟ

3  Φορές - 40 Λεπτά

την εβδομάδα

Αρχικά θέλεις να ξέρεις το συνολικό χρόνο και το συνολικό κόστος που θα χρειαστείς.  Προγραμματίζεις έτσι το χρόνο σου και τα οικονομικά σου και θέτεις έτσι το στόχο σου για να τον πετύχεις.
 Πρωτοπορούμε και σε αυτό, οι άλλοι θα σου πουν με την επίσκεψη, με την εβδομάδα ή με τον μήνα χωρίς δέσμευση συνολικού χρόνου ή κόστους. Δεν το ρισκάρουν ή δεν γνωρίζουν!

SLIMEASY

ΓΡΗΓΟΡΟ

ΠΡΟΟΔΟΣ 8

Στα πακέτα  αδυνατίσματος του Easyslim  δίνεται εγγύηση στο αποτέλεσμα με δωρεάν παράταση του χρόνου μέχρι την επιτυχία του αρχικού στόχου.

Είναι  μια εύκολη και γρήγορη μέθοδος  που οι λέξεις κούραση και δίαιτα  απαγορεύονται.  Περιλαμβάνει ενεργητικό μηχάνημα αύξησης μεταβολισμού που συνδυάζει  αερόβια άσκηση χαμηλής έντασης  με infrared lamps. Εφαρμόζεται με ραντεβού μόνο 2  φορές την εβδομάδα μόνο 20  λεπτά και βοηθά στην πιο εύκολη και γρήγορη αύξηση του μεταβολισμού, ισοδύναμο με 5 ωρών απλής άσκησης που θα χρειαζόταν. Το σημαντικό είναι ότι δεν θα πετύχει μόνο αδυνάτισμα  αλλά  αδυνάτισμα  με  ωραίο σώμα, δηλαδή παράλληλα σύσφιγξη, κυτταρίτιδα, σωστές αναλογίες και αύξηση του βασικού του μεταβολισμού για τη διατήρηση του βάρους του.

μαθε  
χρονο & τιμη

5 ​σε 1 

ΠΡΟΟΔΟΣ 4

Με το “weight control software” γίνεται διαχείριση, παρακολούθηση και έλεγχος  με ειδικά έντυπα “ΠΡΟΟΔΟΥ” (χάσιμο κιλών, αύξηση μεταβολισμού, μείωσης λίπους, μείωσης σε εκατοστά τοπικών σημείων) κάθε 4 επισκέψεις. (κάθε 4η, 8η, 12η, κλπ)

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ  ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ 

Τα άτομα που θέλουν να χάσουν αρκετά κιλά χρειάζονται πέραν του 50% διατήρηση της αρχικής τους θέλησης με διαχείριση, στήριξη, ενθάρρυνση και στόχους από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν προσπαθήσουν από μόνοι τους θα διακόψουν την προσπάθεια με την πρώτη απογοήτευση. Μόνο με τη βοήθεια ειδικών και εξειδικευμένου προγράμματος ελέγχου και διαχείρισης θα κρατήσουν περισσότερο την προσπάθεια, ειδικότερα την ψυχολογική τους διάθεση, μέχρι το τέλος.