ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ  ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ 

Αρχικά θέλεις να ξέρεις το συνολικό χρόνο και το συνολικό κόστος που θα χρειαστείς.  Προγραμματίζεις έτσι το χρόνο σου και τα οικονομικά σου και θέτεις έτσι το στόχο σου για να τον πετύχεις.

SLIMEASY

ΓΡΗΓΟΡΟ


*  αξιολόγηση του σώματός,

*  το συνολικό χρόνο που θα χρειαστεί για να πετύχει το στόχο του,

*  το συνολικό κόστος που θα χρειαστεί,

*  θα έχει καταλάβει την μεθοδολογία που θα ακολουθήσει,  

*  και τον τρόπο που θα  ελέγχεται και θα στηρίζεται ατομικά.

μαθε  
χρονο & τιμη

ΜΟΝΟ

2  Φορές - 20 Λεπτά

την εβδομάδα

ΠΡΟΟΔΟΣ 8

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Τα προγράμματα και την διαχείριση των πελατών αναλαμβάνει έμπειρη ομάδα με ειδικότητες συναφή με τον τομέα του αδυνατίσματος και ωραίου σώματος που απαρτίζεται από  Γυμναστή, Διατροφολόγο, αθλητικό ψυχολόγο, αισθητικό. Θα  βρίσκονται πάντα δίπλα σου και θα σε στηρίζουν στην προσπάθειά σου. Όλοι είναι έτοιμοι να σε στηρίξουν για να πετύχεις τους στόχους που μαζί θα θέσουμε.

Γεια σου,

Σκέψου, πόσες φορές ξεκίνησες  μια προσπάθεια και την εγκατέλειψες  με την πρώτη απογοήτευση ή δυσκολία χωρίς να την ολοκληρώσεις!!!  κάνε επιτέλους μια σοβαρή προσπάθεια, έλα στο μοναδικό και διαφορετικό κέντρο να σε βοηθήσουμε να χάσεις τα κιλά σου. Βάλε τα στοιχεία σου να μάθεις χρόνο & τιμή.

Εγγύηση Αποτελέσματος

Τα άτομα που θέλουν να χάσουν αρκετά κιλά χρειάζονται πέραν του 50% διατήρηση της αρχικής τους θέλησης με διαχείριση, στήριξη, ενθάρρυνση και στόχους από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν προσπαθήσουν από μόνοι τους θα διακόψουν την προσπάθεια με την πρώτη απογοήτευση. Μόνο με τη βοήθεια ειδικών και εξειδικευμένου προγράμματος ελέγχου και διαχείρισης θα κρατήσουν περισσότερο την προσπάθεια, ειδικότερα την ψυχολογική τους διάθεση, μέχρι το τέλος. 

EasySlim ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Μάθε πόσο ΓΡΗΓΟΡΑ και με ποια ΤΙΜΗ μπορείς να χάσεις ΟΛΑ τα επιπλέον σου κιλά.

SLIMFAST 

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ

Μέσω της εφαρμογής στο κινητό γίνεται

 • Συνεχή ενημέρωση για το πρόγραμμα
 •  Υποστήριξη μέσω μηνυμάτων
 •  Ενημέρωση  της προόδου  και των στόχων
 •  Θα βρίσκονται στην εφαρμογή όλα τα στοιχεία για την διαχείριση αλλά και για την στήριξη  στο σπίτι  μέχρι το τέλος του προγράμματος.

5 ​σε 1 

Στα πακέτα  αδυνατίσματος του Easyslim  δίνεται εγγύηση στο αποτέλεσμα με δωρεάν παράταση του χρόνου μέχρι την επιτυχία του αρχικού στόχου.

ΠΡΟΟΔΟΣ 4

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ SOFTWARE στο κεντρο

Είναι  μια εύκολη και γρήγορη μέθοδος  που οι λέξεις κούραση και δίαιτα  απαγορεύονται.  Περιλαμβάνει ενεργητικό μηχάνημα αύξησης μεταβολισμού που συνδυάζει  αερόβια άσκηση χαμηλής έντασης  με infrared lamps. Εφαρμόζεται με ραντεβού μόνο 2  φορές την εβδομάδα μόνο 20  λεπτά και βοηθά στην πιο εύκολη και γρήγορη αύξηση του μεταβολισμού, ισοδύναμο με 5 ωρών απλής άσκησης που θα χρειαζόταν. Το σημαντικό είναι ότι δεν θα πετύχει μόνο αδυνάτισμα  αλλά  αδυνάτισμα  με  ωραίο σώμα, δηλαδή παράλληλα σύσφιγξη, κυτταρίτιδα, σωστές αναλογίες και αύξηση του βασικού του μεταβολισμού για τη διατήρηση του βάρους του.

ΜΟΝΟ

3  Φορές - 40 Λεπτά

την εβδομάδα

Υπεύθυνος Ακρόπολις


Πάρπας Μιχάλης

Ο Μιχάλης, 27 χρονών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Από μικρός στον αθλητισμό αφού λάμβανε μέρος αγωνιστικά σε πολλά αθλήματα δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει άλλο δρόμο από αυτό της φυσικής αγωγής.

Σπούδασε στο Λονδίνο, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τα Βsc Sport and Exercise Science και Msc Sport and Exercise Psychology στο Middlesex University. Κατά την διάρκεια των σπουδών του παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια σε σχέση με γυμναστική αλλά και βελτίωσης διατροφικών συνηθειών.

Παράλληλα με τις σπουδές του εργαζόταν σε διάφορα γυμναστήρια και κέντρα ευεξίας όπου τον κέρδισε ο χώρος του αδυνατίσματος, αφού όπως λέει ‘βοηθώντας κάποιον να αδυνατίσει αλλάζεις την ζωή του, τι ποιο ωραίο να βοηθάς κάποιον να αλλάξει την ζωή του προς το καλύτερο!’.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του το 2014 εντάχθηκε στην ομάδα του EASYSLIM όπου πλέον κατέχει την θέση του υπεύθυνου κέντρου Λευκωσίας αλλά και της παρακολούθησης των πελατών μας Παγκύπρια. 

Aphrodite Software

Με το “weight control software” γίνεται διαχείριση, παρακολούθηση και έλεγχος  με ειδικά έντυπα “ΠΡΟΟΔΟΥ” (χάσιμο κιλών, αύξηση μεταβολισμού, μείωσης λίπους, μείωσης σε εκατοστά τοπικών σημείων) κάθε 4 επισκέψεις. (κάθε 4η, 8η, 12η, κλπ)

 ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ

77 77 77 87

slim fit method
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ  -  ΠΡΟΤΑΣΗ 

PROSLIM 

ΚΑΝΟΝΙΚΟ

ΝΕΟ 

EXPRESS

Εκτός απο την ​Ουσιαστική φιλοσοφία του Συστήματος Easyslim που είναι η

 • βελτίωση του μηχανισμού καύσεων (βασικού μεταβολισμού) μέσω της άσκησης - infrared, 
 • βελτίωση  των συνηθειών και ποιότητας στις τροφές μέσω απλής διατροφής

Δημιουργήσαμε το διαφορετικό και καινοτόμο για ψυχολογική στήριξη,, ενθάρρυνση και πειθαρχία στο πρόγραμμα σου.

 • Επιστημονική ομάδα 
 • Εξειδικευμένο software  
 • Application Easyslim 
ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΟΔΟΥ

Η λέξη δίαιτα  απαγορεύεται. Περιλαμβάνει απλή βελτίωση της ποιότητας  και των συνηθειών της διατροφής του πελάτη. Απορρίπτει τον κουραστικό και αναποτελεσματικό τρόπο με  ειδικές δίαιτες με μέτρημα των θερμίδων και μικρά γεύματα.

Ακροπόλεως 101, 2ος όροφος, Ακρόπολη, απέναντι απο marks & spencer.  

e-mail:easyslim.central@gmail.com 

τηλ 22517157  

Παγκύπριο τηλ. 77 77 77 87

Αποτελείται από δύο μέρη . 

 1. Την αρχική αξιολόγηση και πρόταση για τον τρόπο, τον χρόνο και τη τιμή, 
 2. τη διαχείριση του πελάτη στη διάρκεια που θα βρίσκεται στο κέντρο με το ειδικό πρόγραμμα στον υπολογιστή και  

ΓΙΑΤΙ ¨ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ¨

Σκέψου, πόσες φορές ξεκίνησες  μια προσπάθεια και την εγκατέλειψες  με την πρώτη απογοήτευση ή δυσκολία χωρίς να την ολοκληρώσεις !!! Εδώ δυσκολεύεσαι, όχι στο τρόπο που επιλέγεις.


Οι ειδικοί του EASYSLIM με τις γνώσεις και την εμπειρία 28 χρόνων έλυσαν αυτό που σε δυσκόλευε.


ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΜΟΝΟ

2  Φορές - 40 Λεπτά

την εβδομάδα

ΜΟΝΟ  

​1  Φορά - 20 Λεπτά

την εβδομάδα

5  πλεονεκτήματα

 • αδυνάτισμα
 • σύσφιγξη
 • αναλογίες
 • κυτταρίτιδα
 • μεταβολισμός

​σε 1

πρόγραμμα 20 λεπτών

Ειδικά Προγράμματα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ  εκτοσ κεντρου ΜΕ ΕΙΔΙΚη εφαρμογη στο κινητο
EasySlim system