SLIMEASY

ΓΡΗΓΟΡΟ

Λευκωσία - Έγκωμη

Είναι  μια εύκολη και γρήγορη μέθοδος  που οι λέξεις κούραση και δίαιτα  απαγορεύονται.  Περιλαμβάνει ενεργητικό μηχάνημα αύξησης μεταβολισμού που συνδυάζει  αερόβια άσκηση χαμηλής έντασης  με infrared lamps. Εφαρμόζεται με ραντεβού μόνο 2  φορές την εβδομάδα μόνο 20  λεπτά και βοηθά στην πιο εύκολη και γρήγορη αύξηση του μεταβολισμού, ισοδύναμο με 5 ωρών απλής άσκησης που θα χρειαζόταν. Το σημαντικό είναι ότι δεν θα πετύχει μόνο αδυνάτισμα  αλλά  αδυνάτισμα  με  ωραίο σώμα, δηλαδή παράλληλα σύσφιγξη, κυτταρίτιδα, σωστές αναλογίες και αύξηση του βασικού του μεταβολισμού για τη διατήρηση του βάρους του.

ΝΕΟ 

EXPRESS

Παγκόσμιες έρευνες πανεπιστημίων απέδειξαν  την αποτελεσματικότητα του συνδυασμού άσκησης με infrared lamps στην απώλεια βάρους. Διάβασε στο "περισσότερα" για τις έρευνες.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Τα προγράμματα και την διαχείριση των πελατών αναλαμβάνει έμπειρη ομάδα με ειδικότητες συναφή με τον τομέα του αδυνατίσματος και ωραίου σώματος που απαρτίζεται από  Γυμναστή, Διατροφολόγο, αθλητικό ψυχολόγο, αισθητικό. Θα  βρίσκονται πάντα δίπλα σου και θα σε στηρίζουν στην προσπάθειά σου. Όλοι είναι έτοιμοι να σε στηρίξουν για να πετύχεις τους στόχους που μαζί θα θέσουμε.

Τρίτο μέρος 

SLIMFAST 

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ

ΕΓΚΩΜΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

28 χρόνια​ 19,000 πελάτες

Αποτελείται από τρία προγράμματα   (κανονικό, γρήγορο, ταχύρυθμο). Προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα  απώλειας σωματικού βάρους  που έχει αποδειχθεί μέσα  από πολλά χρόνια  εφαρμογής τους εξαιρετικά αποτελεσματικά. Aπευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει από τις πιο παραδοσιακές μέχρι τις πιο εξεζητημένες μεθόδους ή δίαιτες, χωρίς αποτέλεσμα. Σε εκείνους που έχασαν κιλά αλλά τα ξαναπήραν και σε όλους όσοι θέλουν να αποκτήσουν και να διατηρήσουν για πάντα ένα υγιές σώμα.​

Πρώτο μέρος 

Αγίου Νικολάου 33, 4ος όροφος, Έγκωμη, 2408, στρογγυλό κτίριο, δίπλα από coffee beanery .  

e-mail:easyslim.engomi@gmail.com 

τηλ 22 777007  

Παγκύπριο τηλ. 77 77 77 87

Αγίου Νικολάου 33, 4ος όροφος, Έγκωμη, 2408, στρογγυλό κτίριο, δίπλα από coffee beanery .  

e-mail:easyslim.engomi@gmail.com 

τηλ 22 777007  

Παγκύπριο τηλ. 77 77 77 87

Στα πακέτα  αδυνατίσματος του Easyslim  δίνεται εγγύηση στο αποτέλεσμα με δωρεάν παράταση του χρόνου μέχρι την επιτυχία του αρχικού στόχου.

Ειδικά Προγράμματα

ΠΡΟΟΔΟΣ 8

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ  -  ΠΡΟΤΑΣΗ

Αποτελείται από τρία μέρη . 

 1. Την αρχική αξιολόγηση και πρόταση για τον τρόπο, τον χρόνο και τη τιμή, 
 2. τη διαχείριση του πελάτη στη διάρκεια που θα βρίσκεται στο κέντρο με το ειδικό πρόγραμμα στον υπολογιστή και
 3. τη διαχείριση τις ώρες που θα βρίσκεται εκτός του κέντρου με ειδική εφαρμογή στο κινητό.

Μέσω της εφαρμογής στο κινητό γίνεται

 • Συνεχή ενημέρωση για το πρόγραμμα
 •  Υποστήριξη μέσω μηνυμάτων
 •  Ενημέρωση  της προόδου  και των στόχων
 •  Θα βρίσκονται στην εφαρμογή όλα τα στοιχεία για την διαχείριση αλλά και για την στήριξη  στο σπίτι  μέχρι το τέλος του προγράμματος.

ΜΟΝΟ  

​1  Φορά - 20 Λεπτά

την εβδομάδα

Το αδυνάτισμα, εκτός από τον τρόπο  - άσκηση, διατροφή, μηχανήματα κ.λ.π.  - χρειάζεται πέραν του 50% διατήρηση της δυνατής αρχικής  θέλησης του ατόμου , της ψυχολογίας του δηλαδή, από την αρχή μέχρι το τέλος. 


πλεονεκτήματα

 • αδυνάτισμα
 • σύσφιγξη
 • αναλογίες
 • κυτταρίτιδα
 • μεταβολισμός

​σε 1

πρόγραμμα 20 λεπτών

ΜΟΝΟ

2  Φορές - 20 Λεπτά

την εβδομάδα

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ  ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ  

ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΣ

ΜΟΝΟ

2  Φορές - 40 Λεπτά

την εβδομάδα

Δεύτερο μέρος 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΟΔΟΥ

Θέλεις να Χάσεις πάνω από 10 έως 60 κιλά και δεν μπορείς ή έχεις δύσκολα τοπικά προβλήματα

Με το “weight control software” γίνεται διαχείριση, παρακολούθηση και έλεγχος  με ειδικά έντυπα “ΠΡΟΟΔΟΥ” (χάσιμο κιλών, αύξηση μεταβολισμού, μείωσης λίπους, μείωσης σε εκατοστά τοπικών σημείων) κάθε 4 επισκέψεις. (κάθε 4η, 8η, 12η, κλπ)

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ SOFTWARE στο κεντρο

Η λέξη δίαιτα  απαγορεύεται.  Απορρίπτει τον κουραστικό και αναποτελεσματικό τρόπο με  ειδικές δίαιτες με μέτρημα των θερμίδων και μικρά γεύματα. Βασικός στόχος της μεθόδου είναι η διατήρηση της αρχικής θετικής ψυχολογικής θέλησης του ατόμου μέχρι το τέλος, η βελτίωση του μηχανισμού καύσεων μέσω της άσκησης και η απλή βελτίωση  των συνηθειών και ποιότητας  της διατροφής του . 

PROSLIM 

ΚΑΝΟΝΙΚΟ

Γεια σου,

Σκέψου, πόσες φορές ξεκίνησες  μια προσπάθεια και την εγκατέλειψες  με την πρώτη απογοήτευση ή δυσκολία χωρίς να την ολοκληρώσεις!!!  κάνε επιτέλους μια σοβαρή προσπάθεια, έλα στο μοναδικό και διαφορετικό κέντρο να σε βοηθήσουμε να χάσεις τα κιλά σου. Βάλε τα στοιχεία σου να μάθεις χρόνο & τιμή.

Τρόποι Αδυνατίσματος στο Easyslim 

Μάθε πόσο ΓΡΗΓΟΡΑ και με ποια ΤΙΜΗ μπορείς να χάσεις ΟΛΑ τα επιπλέον σου κιλά.

ΜΟΝΟ

3  Φορές - 40 Λεπτά

την εβδομάδα

γνωριζει το  ατομο  απο την αρχη: 

*  τις ανάγκες του σώματός του,

*  το συνολικό χρόνο που θα χρειαστεί για να πετύχει το στόχο του,

*  το συνολικό κόστος που θα χρειαστεί,

*  θα έχει καταλάβει την μεθοδολογία που θα ακολουθήσει,  

*  και τον τρόπο που θα  ελέγχεται και θα στηρίζεται ατομικά.

5 ​σε 1 


 • SlimFit method. Με μηχανήματα που συνδυάζουν αερόβια άσκηση χαμηλής έντασης με infrared lamps και διατροφή.
 •  Fitness slim method. Συνδυάζει άσκηση με διατροφή.
 •  Pathet slim. Μηχανήματα παθητικού τύπου με διατροφή
 •  Nutrition slim. Με ειδική ατομική διατροφή ή και φόρμουλες διατροφής.

Εγγύηση Αποτελέσματος

Γιατί Αδυνάτισμα στο Easyslim

Αρχικά θέλεις να ξέρεις το συνολικό χρόνο και το συνολικό κόστος που θα χρειαστείς.  Προγραμματίζεις έτσι το χρόνο σου και τα οικονομικά σου και θέτεις έτσι το στόχο σου για να τον πετύχεις.
 Πρωτοπορούμε και σε αυτό, οι άλλοι θα σου πουν με την επίσκεψη, με την εβδομάδα ή με τον μήνα χωρίς δέσμευση συνολικού χρόνου ή κόστους. Δεν το ρισκάρουν ή δεν γνωρίζουν!

slim fit method

Τα άτομα που θέλουν να χάσουν αρκετά κιλά  χρειάζονται πέραν του 50% διατήρηση της αρχικής τους θέλησης  με διαχείριση, στήριξη, ενθάρρυνση και στόχους από την αρχή μέχρι το τέλος .  Αν προσπαθήσουν από μόνοι τους θα διακόψουν  την προσπάθεια με την πρώτη απογοήτευση. Μόνο με τη βοήθεια  ειδικών  και εξειδικευμένου προγράμματος ελέγχου και διαχείρισης  θα κρατήσουν περισσότερο την προσπάθεια, ειδικότερα την ψυχολογική τους διάθεση, μέχρι το τέλος. 

Μιχοπούλου Ανδριανή  

Η Ανδριανή γεννήθηκε στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία έτρεφε μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό γεγονός που την έκανε να ασχοληθεί τόσο με ατομικά όσο και με ομαδικά αθλήματα. Επακόλουθο αυτής της αγάπης είναι και η αγάπη της για την σωστή διατροφή , την υγεία καθώς και την πρόληψη προβλημάτων υγείας  μέσω της διατροφής και της άσκησης. Το 2012 μετέβηκε στην Κύπρο για σπουδές όπου αποφοίτησε από το τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφής από το πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Παράλληλα εργάστηκε σε κέντρα ευεξίας σε Ελλάδα και Κύπρο με κύριο ρόλο την προώθηση της καλής υγείας μέσω της αλλαγής των διατροφικών συνηθειών. Κατά την διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια και διαλέξεις κυρίως για παχύσαρκα άτομα, άτομα με προβλήματα μεταβολισμού και προβλήματα απώλειας βάρους στις γυναίκες.<< Στόχος μας, να γίνει μέρος της καθημερινότητας μας ο σωστός τρόπος σίτισης και η σωματική άσκηση .>>  

Υπεύθυνος Έγκωμης 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ  εκτοσ κεντρου ΜΕ ΕΙΔΙΚη εφαρμογη στο κινητο
μαθε  
χρονο & τιμη

Σε τέσσερις ταχύτητες αποτελέσματος. Επιλέγεις ανάλογα με τους λόγους ή τις οικονομικές σου δυνατότητες.

ΠΡΟΟΔΟΣ 4