Μέσω της εφαρμογής στο κινητό γίνεται

 • Συνεχή ενημέρωση για το πρόγραμμα
 •  Υποστήριξη μέσω μηνυμάτων
 •  Ενημέρωση  της προόδου  και των στόχων
 •  Θα βρίσκονται στην εφαρμογή όλα τα στοιχεία για την διαχείριση αλλά και για την στήριξη  στο σπίτι  μέχρι το τέλος του προγράμματος.

ΜΟΝΟ

2  Φορές - 40 Λεπτά

την εβδομάδα

Γιατί Αδυνάτισμα στο Easyslim

PROSLIM 

ΚΑΝΟΝΙΚΟ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ  εκτοσ κεντρου ΜΕ ΕΙΔΙΚη εφαρμογη στο κινητο

Στο Μοναδικό κέντρο που σου δίνει συνολική ΠΡΟΤΑΣΗ για τιμή και χρόνο για να χάσεις όλα σου τα επιπλέον κιλά. 


ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ

77 77 77 87

γνωριζει το  ατομο  απο την αρχη: 

*  τις ανάγκες του σώματός του,

*  το συνολικό χρόνο που θα χρειαστεί για να πετύχει το στόχο του,

*  το συνολικό κόστος που θα χρειαστεί,

*  θα έχει καταλάβει την μεθοδολογία που θα ακολουθήσει,  

*  και τον τρόπο που θα  ελέγχεται και θα στηρίζεται ατομικά.

Εγγύηση Αποτελέσματος

SLIMEASY

ΓΡΗΓΟΡΟ

Στα πακέτα  αδυνατίσματος του Easyslim  δίνεται εγγύηση στο αποτέλεσμα με δωρεάν παράταση του χρόνου μέχρι την επιτυχία του αρχικού στόχου.

ΜΟΝΟ

3  Φορές - 40 Λεπτά

την εβδομάδα

ΜΟΝΟ  

​1  Φορά - 20 Λεπτά

την εβδομάδα

Το αδυνάτισμα, εκτός από τον τρόπο  - άσκηση, διατροφή, μηχανήματα κ.λ.π.  - χρειάζεται πέραν του 50% διατήρηση της δυνατής αρχικής  θέλησης του ατόμου , της ψυχολογίας του δηλαδή, από την αρχή μέχρι το τέλος. 

Πανίκου Χαράκη 135, 4105, Άγιος Αθανάσιος,  περιοχή πανθέα, απέναντι

 από την είσοδο Grammar school .

e-mail:limassol.easyslim@gmail.com

τηλ 25717277 

Παγκύπριο τηλ. 77 77 77 87

Μάθε πόσο ΓΡΗΓΟΡΑ και με ποια ΤΙΜΗ μπορείς να χάσεις ΟΛΑ τα επιπλέον σου κιλά.

Μέσω internet θα έχεις έκπτωση στο πρόγραμμα. 

Αποτελείται από τρία μέρη . 

 1. Την αρχική αξιολόγηση και πρόταση για τον τρόπο, τον χρόνο και τη τιμή, 
 2. τη διαχείριση του πελάτη στη διάρκεια που θα βρίσκεται στο κέντρο με το ειδικό πρόγραμμα στον υπολογιστή και
 3. τη διαχείριση τις ώρες που θα βρίσκεται εκτός του κέντρου με ειδική εφαρμογή στο κινητό.
μαθε  
χρονο & τιμη 

ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΣ

SLIMFAST 

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ SOFTWARE στο κεντρο

ΜΟΝΟ

2  Φορές - 20 Λεπτά

την εβδομάδα

5 ​σε 1 

μεθοδοσ με ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Η μέθοδος περιλαμβάνει χαμηλής έντασης άσκηση με αερόβια μηχανήματα σε συνδυασμό με infrared lamps (με έρευνες πανεπιστημίων που μπορείτε να τις δείτε στην ιστοσελίδα μας).Ισοδύναμο με 5 ώρες απλής άσκησης. Μέσω αύξησης του μεταβολισμού χωρίς ειδικό αλλά γενικό διατροφικό πρόγραμμα. ΜΟΝΟ 1 ή 2 φορές την εβδομάδα ΜΟΝΟ με 20 ή 40 λεπτά   (τοπικά  ή για όλο το σώμα)​

Μέσω  ΑΥΞΗΣΗΣ  του μεταβολισμού  ΧΩΡΙΣ ειδική δίαιτα

ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΕΣ

ΑΡΓΟ - ΚΑΝΟΝΙΚΟ - ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ - EXPRESS

Βάλε τα στοιχεία σου στο ΜΑΘΕ ΧΡΟΝΟ & ΤΙΜΗ και θα σε ενημερώσουμε για σένα ΑΤΟΜΙΚΑ  τον συνολικό χρόνο και την συνολική τιμή που θα χρειαστείς. 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ  -  ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΝΕΟ 

EXPRESS

Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να χάσεις το περιττό σου βάρος και να έχεις ένα ωραίο  και καλλίγραμμο σώμα, συμπλήρωσε πιο κάτω τα στοιχεία σου και θα  μάθεις πόσο γρήγορα και σε ποια τιμή μπορείς να χάσεις το επιπλέον σου βάρος. Μάθε τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των διαφόρων τρόπων αδυνατίσματος.​

Ειδικά Προγράμματα

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΟΔΟΥ

Υπεύθυνος Λεμεσού


Σοφοκλέους Γρηγόρης 

Ο Γρηγόρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό. Το ενδιαφέρον του για τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες και ιδιαίτερα  για την επιστήμη της Ψυχολογίας τον οδήγησε να σπουδάσει στο Institute of Counseling & Psychological Studies στην Αθήνα και αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής.

Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στην Αθήνα και στην Κύπρο με κύριο αντικείμενο την Συστημική Συμβουλευτική και το Ανθρώπινο Δυναμικό.  

Εργάστηκε επί σειρά ετών σε υπεύθυνες θέσεις  εταιρειών, σε  κέντρα και οργανισμούς στους τομείς της Συμβουλευτικής , Οργάνωσης και Υποστήριξης Ανθρώπινου Δυναμικού στον ιδιωτικό τομέα.

Είναι εκπαιδευτής ομάδων και ομιλητής σεμιναρίων Οικογενειακής Συμβουλευτικής, Γονέων και Ζευγαριών και Προσωπικής Ανάπτυξης. Έχει εργαστεί με αθλητές αλλά και υπέρβαρα άτομα για ενίσχυση της αυτοπεποίθησης , έλεγχο του στρες, για καθορισμό στόχων αλλά και ανάπτυξη και διατήρηση της αυτοσυγκέντρωσης και της αρχικής θέλησης για αλλαγή και πρόοδο.

Εντάχθηκε στο δυναμικό του Easy slim από το 2018, ως Διευθυντής του Κέντρου Λεμεσού. Δηλώνει ενθουσιασμένος για το έργο που ανέλαβε καθώς συμβάλει καθημερινά στην αλλαγή «ζωής» και νοοτροπίας που επιτυγχάνουν τα μέλη και οι πελάτες του Easy slim. 

Πρώτο μέρος 

5  πλεονεκτήματα

 • αδυνάτισμα
 • σύσφιγξη
 • αναλογίες
 • κυτταρίτιδα
 • μεταβολισμός

​σε 1

πρόγραμμα 20 λεπτών

Με το “weight control software” γίνεται διαχείριση, παρακολούθηση και έλεγχος  με ειδικά έντυπα “ΠΡΟΟΔΟΥ” (χάσιμο κιλών, αύξηση μεταβολισμού, μείωσης λίπους, μείωσης σε εκατοστά τοπικών σημείων) κάθε 4 επισκέψεις. (κάθε 4η, 8η, 12η, κλπ)

ή

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ

77 77 77 87

Λεμεσός

Δεύτερο μέρος 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Τα προγράμματα και την διαχείριση των πελατών αναλαμβάνει έμπειρη ομάδα με ειδικότητες συναφή με τον τομέα του αδυνατίσματος και ωραίου σώματος που απαρτίζεται από  Γυμναστή, Διατροφολόγο, αθλητικό ψυχολόγο, αισθητικό. Θα  βρίσκονται πάντα δίπλα σου και θα σε στηρίζουν στην προσπάθειά σου. Όλοι είναι έτοιμοι να σε στηρίξουν για να πετύχεις τους στόχους που μαζί θα θέσουμε.

Τα άτομα που θέλουν να χάσουν αρκετά κιλά  χρειάζονται πέραν του 50% διατήρηση της αρχικής τους θέλησης  με διαχείριση, στήριξη, ενθάρρυνση και στόχους από την αρχή μέχρι το τέλος .  Αν προσπαθήσουν από μόνοι τους θα διακόψουν την προσπάθεια με την πρώτη απογοήτευση. Μόνο με τη βοήθεια  ειδικών  και εξειδικευμένου προγράμματος ελέγχου και διαχείρισης  θα κρατήσουν περισσότερο την προσπάθεια, ειδικότερα την ψυχολογική τους διάθεση, μέχρι το τέλος. 

Γεια σου,

Σκέψου, πόσες φορές ξεκίνησες  μια προσπάθεια και την εγκατέλειψες  με την πρώτη απογοήτευση ή δυσκολία χωρίς να την ολοκληρώσεις!!!  κάνε επιτέλους μια σοβαρή προσπάθεια, έλα στο μοναδικό και διαφορετικό κέντρο να σε βοηθήσουμε να χάσεις τα κιλά σου. Βάλε τα στοιχεία σου να μάθεις χρόνο & τιμή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Αρχικά θέλεις να ξέρεις το συνολικό χρόνο και το συνολικό κόστος που θα χρειαστείς.  Προγραμματίζεις έτσι το χρόνο σου και τα οικονομικά σου και θέτεις έτσι το στόχο σου για να τον πετύχεις.
Πρωτοπορούμε και σε αυτό. Οι άλλοι θα σου πουν με την επίσκεψη, με την εβδομάδα ή με τον μήνα χωρίς δέσμευση συνολικού χρόνου ή κόστους.

Τρίτο μέρος