ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΣ

Λεωφόρος Γεωργίου Γρίβα Διγενή 53, Μέγαρο Καραγιώργη, 2ος όροφος, Διαμ 3, τ.κ. 6036. Στα φώτα πυροσβεστικής. e-mail: easyslim.larnaka@gmail.com   

τηλ. 24343477,

Παγκύπριο τηλ. 77 77 77 87

μαθε  
χρονο & τιμη 
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ SOFTWARE στο κεντρο

Στα πακέτα  αδυνατίσματος του Easyslim  δίνεται εγγύηση στο αποτέλεσμα με δωρεάν παράταση του χρόνου μέχρι την επιτυχία του αρχικού στόχου.

Μάθε πόσο ΓΡΗΓΟΡΑ και με ποια ΤΙΜΗ μπορείς να χάσεις ΟΛΑ τα επιπλέον σου κιλά.

Μέσω internet θα έχεις έκπτωση στο πρόγραμμα. 

Ειδικά Προγράμματα

Πρώτο μέρος 

​​Λάρνακα

Εγγύηση Αποτελέσματος

ΜΟΝΟ  

​1  Φορά - 20 Λεπτά

την εβδομάδα

PROSLIM 

ΚΑΝΟΝΙΚΟ

Δεύτερο μέρος 

Τρίτο μέρος 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ  εκτοσ κεντρου ΜΕ ΕΙΔΙΚη εφαρμογη στο κινητο

Με το “weight control software” γίνεται διαχείριση, παρακολούθηση και έλεγχος  με ειδικά έντυπα “ΠΡΟΟΔΟΥ” (χάσιμο κιλών, αύξηση μεταβολισμού, μείωσης λίπους, μείωσης σε εκατοστά τοπικών σημείων) κάθε 4 επισκέψεις. (κάθε 4η, 8η, 12η, κλπ)

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ  -  ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΜΟΝΟ

2  Φορές - 20 Λεπτά

την εβδομάδα

SLIMFAST 

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ

Γιατί Αδυνάτισμα στο Easyslim

ΜΟΝΟ

3  Φορές - 40 Λεπτά

την εβδομάδα

Γεια σου,

Σκέψου, πόσες φορές ξεκίνησες  μια προσπάθεια και την εγκατέλειψες  με την πρώτη απογοήτευση ή δυσκολία χωρίς να την ολοκληρώσεις!!!  κάνε επιτέλους μια σοβαρή προσπάθεια, έλα στο μοναδικό και διαφορετικό κέντρο να σε βοηθήσουμε να χάσεις τα κιλά σου. Βάλε τα στοιχεία σου να μάθεις χρόνο & τιμή.

Υπεύθυνη Λάρνακας


Αντρέου Αντωνία 

Η  Αντωνία σπούδασε Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητισμού- Sports Management στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αθλητική επιστήμη. Έχει εργαστεί ως υπεύθυνη ακαδημίας καλαθόσφαιρας όπως επίσης και προπονήτρια.

Τα τελευταία 5 χρόνια εργάστηκε σε διαφορά κέντρα ευεξίας και άσκησης ως Personal Trainer σε ειδικά προγράμματα για αδυνάτισμα ,σύσφιξη και βελτιώσεις του μεταβολισμού.          

γνωριζει το  ατομο  απο την αρχη: 

*  τις ανάγκες του σώματός του,

*  το συνολικό χρόνο που θα χρειαστεί για να πετύχει το στόχο του,

*  το συνολικό κόστος που θα χρειαστεί,

*  θα έχει καταλάβει την μεθοδολογία που θα ακολουθήσει,  

*  και τον τρόπο που θα  ελέγχεται και θα στηρίζεται ατομικά.

ΝΕΟ 

EXPRESS

Στο Μοναδικό κέντρο που σου δίνει συνολική ΠΡΟΤΑΣΗ για τιμή και χρόνο για να χάσεις όλα σου τα επιπλέον κιλά. 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Τα προγράμματα και την διαχείριση των πελατών αναλαμβάνει έμπειρη ομάδα με ειδικότητες συναφή με τον τομέα του αδυνατίσματος και ωραίου σώματος που απαρτίζεται από  Γυμναστή, Διατροφολόγο, αθλητικό ψυχολόγο, αισθητικό. Θα  βρίσκονται πάντα δίπλα σου και θα σε στηρίζουν στην προσπάθειά σου. Όλοι είναι έτοιμοι να σε στηρίξουν για να πετύχεις τους στόχους που μαζί θα θέσουμε.

Αρχικά θέλεις να ξέρεις το συνολικό χρόνο και το συνολικό κόστος που θα χρειαστείς.  Προγραμματίζεις έτσι το χρόνο σου και τα οικονομικά σου και θέτεις έτσι το στόχο σου για να τον πετύχεις.
 Πρωτοπορούμε και σε αυτό, οι άλλοι θα σου πουν με την επίσκεψη, με την εβδομάδα ή με τον μήνα χωρίς δέσμευση συνολικού χρόνου ή κόστους. Δεν το ρισκάρουν ή δεν γνωρίζουν!

μεθοδοσ με ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Η μέθοδος περιλαμβάνει χαμηλής έντασης άσκηση με αερόβια μηχανήματα σε συνδυασμό με infrared lamps (με έρευνες πανεπιστημίων που μπορείτε να τις δείτε στην ιστοσελίδα μας).Ισοδύναμο με 5 ώρες απλής άσκησης. Μέσω αύξησης του μεταβολισμού χωρίς ειδικό αλλά γενικό διατροφικό πρόγραμμα. ΜΟΝΟ 1 ή 2 φορές την εβδομάδα ΜΟΝΟ με 20 ή 40 λεπτά   (τοπικά  ή για όλο το σώμα)​. Μέσω  ΑΥΞΗΣΗΣ  του μεταβολισμού  ΧΩΡΙΣ ειδική δίαιτα

ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΕΣ

ΑΡΓΟ - ΚΑΝΟΝΙΚΟ - ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ - EXPRESS

Βάλε τα στοιχεία σου στο ΜΑΘΕ ΧΡΟΝΟ & ΤΙΜΗ και θα σε ενημερώσουμε για σένα ΑΤΟΜΙΚΑ  τον συνολικό χρόνο και την συνολική τιμή που θα χρειαστείς. 

ΜΟΝΟ

2  Φορές - 40 Λεπτά

την εβδομάδα

Το αδυνάτισμα, εκτός από τον τρόπο  - άσκηση, διατροφή, μηχανήματα κ.λ.π.  - χρειάζεται πέραν του 50% διατήρηση της δυνατής αρχικής  θέλησης του ατόμου , της ψυχολογίας του δηλαδή, από την αρχή μέχρι το τέλος. 

Αποτελείται από τρία μέρη . 

 1. Την αρχική αξιολόγηση και πρόταση για τον τρόπο, τον χρόνο και τη τιμή, 
 2. τη διαχείριση του πελάτη στη διάρκεια που θα βρίσκεται στο κέντρο με το ειδικό πρόγραμμα στον υπολογιστή και
 3. τη διαχείριση τις ώρες που θα βρίσκεται εκτός του κέντρου με ειδική εφαρμογή στο κινητό.

Μέσω της εφαρμογής στο κινητό γίνεται

 • Συνεχή ενημέρωση για το πρόγραμμα
 •  Υποστήριξη μέσω μηνυμάτων
 •  Ενημέρωση  της προόδου  και των στόχων
 •  Θα βρίσκονται στην εφαρμογή όλα τα στοιχεία για την διαχείριση αλλά και για την στήριξη  στο σπίτι  μέχρι το τέλος του προγράμματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Τα άτομα που θέλουν να χάσουν αρκετά κιλά  χρειάζονται πέραν του 50% διατήρηση της αρχικής τους θέλησης  με διαχείριση, στήριξη, ενθάρρυνση και στόχους από την αρχή μέχρι το τέλος .  Αν προσπαθήσουν από μόνοι τους θα διακόψουν την προσπάθεια με την πρώτη απογοήτευση. Μόνο με τη βοήθεια  ειδικών  και εξειδικευμένου προγράμματος ελέγχου και διαχείρισης  θα κρατήσουν περισσότερο την προσπάθεια, ειδικότερα την ψυχολογική τους διάθεση, μέχρι το τέλος. 

5 ​σε 1 

SLIMEASY

ΓΡΗΓΟΡΟ

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΟΔΟΥ

5  πλεονεκτήματα

 • αδυνάτισμα
 • σύσφιγξη
 • αναλογίες
 • κυτταρίτιδα
 • μεταβολισμός

​σε 1

πρόγραμμα 20 λεπτών


ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ

77 77 77 87

Μέθοδοι Αδυνατίσματος στο Easyslim