Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά  να έχεις ένα ωραίο  και  νεανικό πρόσωπο και σώμα, συμπλήρωσε πιο κάτω τα στοιχεία σου και την υπηρεσία που σε ενδιαφέρει για να μάθεις την ΤΙΜΗ και περισσότερες πληροφορίες. (ΔΩΡΕΑΝ)

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

                                                                     
Θεραπείες προσώπου

* Eνυδάτωσης
* Απολέπισης

* Ρυτίδων
* Aκμής
* Ευρυαγγείας
* Λιπαρότητας
* Σημάδια και διχρωμία
* Μαύρους κύκλους
* Καθαρισμός προσώπου
* Αισθητική μεσοθεραπεία  
σύσφιγξη, τόνωση,

* Ανόρθωση μυών Προσώπου

ΜΑΘΕ ΠΟΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ, 

 ΤΙΜΗ &  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ​​

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ 
ΣΥΣΦΙΓΞΗ

Απευθύνεται σε γυναίκες που τώρα ξεκινούν την φροντίδα του προσώπου και σώματος τους ή που έχουν δοκιμάσει από τις πιο παραδοσιακές μέχρι τις πιο εξεζητημένες υπηρεσίες ή μεθόδους αλλά τώρα θέλουν αλλαγή σε κάτι νέο και σύγχρονο.

​Υπεύθυνη 

​​Ρεβέκκα Πάρπα 

 Η Ρεβέκκα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λευκωσία. Από μικρή ηλικία το ενδιαφέρον και η αγάπη της ήταν ο αθλητισμός και η ομορφιά, για το λόγο αυτό στην παιδική και εφηβική της ηλικία συμμετείχε σε πολλές εκδηλώσεις ομορφίας και αθλητισμού. 
Το ενδιαφέρον της για την ομορφιά και ιδιαίτερα  για την επιστήμη της Αισθητικής και της κοσμητολογίας την οδήγησε να σπουδάσει και να αποφοιτήση απο το Suzini Collage στην Λευκωσία. Παράλληλα και καθόλη την σταδιοδρομία της παρακολούθησε πληθώρα σεμινάρια στην αισθητική και κοσμητολογία στην Κύπρο, Αθήνα, Λονδίνο και Παρίσι.
Προσπάθεισε και κατάφερε απο νεαρή ηλικία να δημιουργίσει το δικό της κέντρο ομορφιάς και εδώ και 20 χρόνια αριθμεί χιλιάδες πελάτες.
Κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια με τις γνώσεις και την εμπειρία της να δημιουργήσει πρωτοπόρες και εξειδικευμένες τεχνικές, ικανές να επιλύουν και να αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες και δύσκολες αισθητικές βλάβες που αφορούν την συμβατική αποκατάσταση της φυσικής ομορφιάς του προσώπου και σώματος.
Είναι  εκπαιδεύτρια σε άτομα και ομάδες και ομιλήτρια σε εκδηλώσεις για συγκεκριμένους τομείς της αισθητικής.
Το έργο της συνεχίζεται με συγγραφές και παρουσιάσεις στα μέσα ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν την πρόληψη και την αποκατάσταση ενδοκρινολογικών προβλημάτων με την χρήση των ενδεδειγμενων για κάθε περίπτωση θεραπευτικών μέσων στον εξειδικευμένο τομέα της επιστήμης της ομορφιάς.
Έιναι μέλος της επιστημονικής ομάδας του Easyslim που διαχειρίζεται και παρακολουθεί χιλιάδες πελάτες του παγκύπρια.
Πιστεύει ότι η πρόληψη και φροντίδα του προσώπου και σώματος είναι σημαντικά για την ψυχοσωματική υγεία, ειδικά για τις γυναίκες. Για αυτό θεωρεί την εργασία της ώς έργο ζωής.

Face  Body  Skin

Μέθοδος ¨ΙΡΙΣ¨

Βελτίωση χαρακτηριστικών και ατελειών του προσώπου

Το περίγραμμα των ματιών είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή με διαφοροποιημένα ανατομικά χαρακτηριστικά, γεγονός που εξηγεί γιατί η θεραπεία πρέπει να είναι εξειδικευμένη.

ειδικεσ ΜΕΘΟΔΟΙ  ΣΩΜΑΤΟΣ

Το Rebeccas Beauty προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα με υπηρεσίες και εξειδικευμένες μεθόδους που έχουν αποδειχθεί μέσα από πολλά χρόνια εξαιρετικά αποτελεσματικά για κάθε γυναίκα που μας εμπιστεύτηκε.


ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ

77 77 77 87

ΜΕΘΟΔΟΣ-ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΑΝΑΔΩΝ με 1 επίσκεψη

θεαματικά αποτελέσματα

Μια  νέα εξειδικευμένη  μέθοδος, για να αποκτήσετε ξανά την λάμψει του προσώπου σας.

ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ 

Microblading         

Εξειδικευμένη  μέθοδος χωρίς πόνο που επιτυγχάνει ωραίο και καλλίγραμμο φρύδι, για να αποκτήσετε ξανά την λάμψει του προσώπου σας.

ΚΡΕΜΕΣ 

PHIDIAS method          

Σε 6 επισκέψεις θεαματικά αποτελέσματα

Μια ασφαλής  και αποτελεσματική μέθοδος που επιτυγχάνει βαθιά ενυδάτωση, δερματική ανάπλαση, ανόρθωση, γέμισμα ρυτίδων,  ενυδάτωση, λέυκανση , φωτεινότητα και βαθύ καθαρισμό. ​

​​Εξειδικευμένο κέντρο με μια πλήρη γκάμα  υπηρεσιών που μπορεί να ικανοποιήσει το μοναδικό στυλ και την προσωπικότητα του κάθε πελάτη.

Κύριες Ατέλειες

Πτώση του άνω βλεφάρου
Η απώλεια όγκου στην υπερκογχική στιβάδα λιπιδίων και η χαλάρωση των ιστών προκαλούν την πτώση του ιστού στο κινητό βλέφαρο.

Γραμμές έκφρασης και ρυτίδες
Γραμμές «σπασίματος» που προκαλούνται από τη συνεχή κινητικότητα και απώλεια της ευτονίας και της ελαστικής ικανότητας των ιστών.

Σακούλες κάτω από τα μάτια
Προκαλείται από τη συσσώρευση νερού ή λίπους στην υποκογχική περιοχή σε συνδυασμό με την ανεπαρκή αποστράγγιση.

Κύκλοι κάτω από τα μάτια
Χρωματικές διαταραχές οφειλόμενες σε γενετικούς ή επίκτητους παράγοντες στην υποκογχική περιοχή, που προκαλούνται από κυκλοφορικά (μπλε/ιώδη) ή χρωστικά προβλήματα (καφέ)

Έχει σαν στόχο το κόστος να προσαρμόζεται στις οικονομικές δυνατότητες του κάθε ατόμου και παράλληλα να εγγυάται μεθόδους που έχουν ήδη αποδειχθεί αξιόπιστες και επιτυχημένες. 

ΣΥΣΦΙΓΞΗ
ειδικεσ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Εντυπωσιακές μάσκες 4ης γεννιάς

Ξεχωριστές και μοναδικές οικολογικές μάσκες προσώπου για αναζωογόνηση, αντιγήρανση με αντιοξυδωτική, θρεπτική, ενυδατική, αναπλαστική δράση. Απόκτησε ξανά την λάμψει του προσώπου σου.

Θεραπείες σώματος

* Κοινή αποτρίχωση.
* Τοποθέτηση τεχνητού νυχιού 
* Περιποίηση κάτω άκρων (pedicure)
* Μόνιμο μακιγιάζ
Φρύδια, χείλη, Βλέφαρα. 
* Επαγγελματικό μακιγιάζ για όλες τις ώρες